Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ги имаат објавено условите за АОК?
Гледам на курсес има документ.

За АОК дали тешко или лесно се добиваат овие поени
Лабораториски вежби 50
Проект 1 20
Проект 2 30
4 Е-теста (материјал од предавања) 60

Тие лани што полагале АОК може ли да кажат дали "трикот" со одоварање на прашањата функционирал на колоквиум или само за домашните е-тестови ?

За АОК дали тешко или лесно се добиваат овие поени
Лабораториски вежби 50
Проект 1 20
Проект 2 30
4 Е-теста (материјал од предавања) 60

Тие лани што полагале АОК може ли да кажат дали "трикот" со одоварање на прашањата функционирал на колоквиум или само за домашните е-тестови ?
Кој трик ?

Некој ако има време АОК да го прашам нешто, нека ми пише во инбокс. Фала :)

Се работи на нов систем на тестирање така да не ни останува ништо друго освен да учиме :D

Какви се тие проекти по АОК ? Нешто како Семинарска, Проектна ? Ти даваат тема и пишуваш ? Така нешто ? Едниот носи 20 другиот 30 поени, не е малку тоа
--- надополнето: 17 март 2013 во 14:19 ---
Какви се тие проекти по АОК ? Нешто како Семинарска, Проектна ? Ти даваат тема и пишуваш ? Така нешто ? Едниот носи 20 другиот 30 поени, не е малку тоа

POS-51 првиот е да испрограмираш некое програмче од тоа што е работено на аудиторисите. Тие алгоритмите за делење, множење... а вториот беше со кола, многу полесен.

POS-51 првиот е да испрограмираш некое програмче од тоа што е работено на аудиторисите. Тие алгоритмите за делење, множење... а вториот беше со кола, многу полесен.
Вториот беше премногу полесен од првиот проект. Јас на првиот добив 0 поени оти му изглеал копија кодот на боговите асистенти.

Знае некој да ми помогне како да го декодирам Грејов? Пр. да се декодира бр. 0010 од Грејов код? :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom