Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Znae nekoj sto ke ima na prv kolokvium Shabloni za dizajn na korisnicki interfejsi ?

Зошто нема уопште снимки од аудиториските интерактивни, асистентот ги снимаше претходно?

Знае некој дали мрежниот слој ќе биде опфатен во материјалот за првиот колоквиум по КМиБ?

Знае некој ние шо уште ги немаме земено индексите од факс дали ќе може да полагаме со лична карта?

Знае некој ние шо уште ги немаме земено индексите од факс дали ќе може да полагаме со лична карта?
Можеш да полагаш и со лична карта и со легитимација

Има некој што го земал индексот?
Како оди процедурата, се чека многу или одма ти го даваат ако го побараш во служба?

Има некој што го земал индексот?
Како оди процедурата, се чека многу или одма ти го даваат ако го побараш во служба?
Јас сега брзо им пишав мејл дали ќе може да си го подигнам индексот бидејќи ми е внесен зимскиот земестар и заверен летниот во iknow и ми вратија дека ќе имало соопштение за подигнување кога ќе биле обработени сите индекси.

Момци и девојки, дали имате или знаете некој кој што сериозно се занимава и познава програмски јазик Elm? #elmlang

Која и идеа да ја имате упатете го кај мене :sneaky:

Здраво дечки.
Јас сум студент на ФИНКИ, смер ПИТ. Ме интересира ваше мислење(особено оние кои завршиле), дали оваа школа ве спреми со соодветно знаење за тоа што сакате да си работите? Јас сум стодент од 1ва и сум мн. заинтересиран во областа на веб дизајн.
Се запишав затоа што мн. луѓе го советуваат ФИНКИ како добра установа за ова, а пари за курсеви(СЕМОС) немам :D

Kolokviumski ili ispitni od ovaa godina i prethodna po diskretna matematika ako ima nekoj da spodeli?

Здраво дечки.
Јас сум студент на ФИНКИ, смер ПИТ. Ме интересира ваше мислење(особено оние кои завршиле), дали оваа школа ве спреми со соодветно знаење за тоа што сакате да си работите? Јас сум стодент од 1ва и сум мн. заинтересиран во областа на веб дизајн.
Се запишав затоа што мн. луѓе го советуваат ФИНКИ како добра установа за ова, а пари за курсеви(СЕМОС) немам :D
Нема ништо да научиш затоа што факултетов е добра пералница за пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom