Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
За втор семестар што е полесно, структури со програмирање или пиа2 ако стваарно не ми иде програмирање?
И совет за другите изборни, што е најлесно и најкорисно?

Матлаб не му треба? Дали ќе го научиш сеа или покасно во матлаб ќе работиш дур да дипломираш.

казнена сесија ќе има за предметиве од летен семестар?

Здраво, за запишување на летен семестар пишува дека треба да се испринта интерен пријавен лист од iknow, ги запишав предметите на iknow ама што уствари треба да испринтам?

кој предмед е најлесен и има најдобар професор/професорка од веројатност , дискретна или машинско учење

Здраво, за запишување на летен семестар пишува дека треба да се испринта интерен пријавен лист од iknow, ги запишав предметите на iknow ама што уствари треба да испринтам?
Таа табелата каде што ти се запишани предметите треба да ја испринташ.

Дали има некој од постарите колеги да ми каже кој предмет од 6 ти семестар е полесен за положување Електрични мотори или Ниско напонски инсталации и осветление?

Мислење за предметот РАЗВОЈ НА СЕРВИСИ И АПЛИКАЦИИ ВО ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИТЕ? Тежок ли е, што се учи поточно?Секоја информација е добредојдена.

cetvrt semestar telekomunikacii koj e najlesen izboren
1.kompjuterski arhitekturi
2.diskretna matematika
3.verojatnost i statistika
4.razvoj na servisi i aplikacii vo telekomunikaciite
5.numericki metodi za inzineri

електротехника 1 за на испит што најачесто се паѓа и задачи и теорија?

Продавам учебник по Основи на електротехника 2 од Леонид Грчев, исто и збирка од П. Врангалов,М. Кацарска, В.Арнаутовски-Тошева како и решени испитни задачи. Исто така и Збирка решени задачи по Физика 2 од Мицевски и Фукарова и решени испитни задачи. Заинтересирани пишете во инбокс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom