Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo na site. Interesni master programi za studenti so elektro fakutet i energetski nasoki.
https://www.facebook.com/events/785556631594804/

Sreda i cetvrtok ke ima prezentacii na programite od InnoEnergy i moznostite za stipendiranje
Jas sum momentalno na edna od nivnite master programi. Ako ve interesira povekje, slobodno kontaktirajte me.

Ве молам пишете ми - Како се вика и што предава овој професор?
http://www.alfa.mk/News.aspx?ID=115670#.WDgQj7meZoc

Во оваа видео еден професор тврди дека сте уштеделе 50% за парно
Ако е тоа вистина сигурно сте мрзнеле.
Затоа ве молам да ми пишете како се вика и што предава овој?

Ве молам пишете ми - Како се вика и што предава овој професор?
http://www.alfa.mk/News.aspx?ID=115670#.WDgQj7meZoc

Во оваа видео еден професор тврди дека сте уштеделе 50% за парно
Ако е тоа вистина сигурно сте мрзнеле.
Затоа ве молам да ми пишете како се вика и што предава овој?
Димитар Ташковски од Институт за електроника, предава(ше) електрични кола и дигитално процесирање на сигнали, од тоа што знам.
Додека студирав беше и продекан за финансии, сега гледам дека станал декан. Моето скромно искуство со него е генерално коректно, на пример за разлика од неговиот претходник (сега веќе поранешниот декан) кој позади сета таа маска на коректност, не пропушташе прилика да се иссмева со се што не е автоматика и роботика.

Околу мрзнењето, во 2014-2015 имаше одредени простории и периоди во кои се мрзнеше заради „технички зафати“, особено во, да ги наречеме, периферните простории како бараки и делови од анексот. Сега не знам како е.

Димитар Ташковски од Институт за електроника, предава(ше) електрични кола и дигитално процесирање на сигнали, од тоа што знам.
Додека студирав беше и продекан за финансии, сега гледам дека станал декан. Моето скромно искуство со него е генерално коректно, на пример за разлика од неговиот претходник (сега веќе поранешниот декан) кој позади сета таа маска на коректност, не пропушташе прилика да се иссмева со се што не е автоматика и роботика.

Околу мрзнењето, во 2014-2015 имаше одредени простории и периоди во кои се мрзнеше заради „технички зафати“, особено во, да ги наречеме, периферните простории како бараки и делови од анексот. Сега не знам како е.
нормално ќе се исмева, КСИАР masterrace

Нема некоја разлика во мрзнењето,главната зград е малце потопла од кога ја реновираа фасадата па може тука им се заштедите. Анексот си е стандард ладен.

Освен Емилија, некој друг шо држи часови електротехника има?

Што предмети треба да полагам матура екстерно и интерно? Има ли некои предмети кои задолжително ги бараат? Исто така, сакам да прашам дали и проектната задача влијае врз уписот?Фала унапред.

Што предмети треба да полагам матура екстерно и интерно? Има ли некои предмети кои задолжително ги бараат? Исто така, сакам да прашам дали и проектната задача влијае врз уписот?Фала унапред.
matematika a fizika ili informatika e preporaclivo i samo ocenkata vlijae od proektnata zadaca

Најдобро земи математика и англиски од екстерни. Интерниот предмет може кој било да биде. Само оценката се гледа од него и од проектната; не е битна темата.

Кога професорите ќе даваат потписи во индекст? оваа недела или другата?

Кога обично во јануари се полагаат испитите за прв семестар ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom