Shakespear
Need moar drugs
- Член од
- 25 јули 2015
- Мислења
- 2.418
- Поени од реакции
- 2.043
m12015Кој е клучот за мат1 на новите е-курсеви?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
m12015Кој е клучот за мат1 на новите е-курсеви?
Со голема М бил : ) Фала.m12015
За математика мислам беше мат12015 или mat12015,пробај ако не е така пиши ќе го пребарам запишан ми е некадеEnrollment key по меил? Никогаш не ми стигнало такво нешто.
Зависи кај шо професори сиима ли некој прашања од теоријата што се паѓа по некој предмет прва година
Материјалот би требало да биде поставен на е-курсеви, а ако немаш ништо таму сигурно го има у копирницата. Во однос на редовноста, тоа зависи од професорот, кај некои да, кај некои не, јас бев кај Грчев, Зајкова, Верка, Игор, ниту кај еден од нив таа не влијаеше на оценката.Каде може да се најде материјалот за подготовка на влезниот колоквиум по Физика 1 "Упатството за лабораториски вежби по Физика 1"?
Едно прашање до постарите колеги дали редовноста носи поени односно влијае врз оценката?
Вистина е дека многу малце поминувале кај Верка?Материјалот би требало да биде поставен на е-курсеви, а ако немаш ништо таму сигурно го има у копирницата. Во однос на редовноста, тоа зависи од професорот, кај некои да, кај некои не, јас бев кај Грчев, Зајкова, Верка, Игор, ниту кај еден од нив таа не влијаеше на оценката.
Нема вистина у тоа, дури на нас и ни ја намали границата за 6ка, нормално мора да се учи. Ако си редовен у учење на теорија и решавање на задачите не би требало да имаш никаков проблем при положување.Вистина е дека многу малце поминувале кај Верка?
Мене ми се Живкo, Бибa, Веснa и Лихнидa. Мислење зa oвие?Материјалот би требало да биде поставен на е-курсеви, а ако немаш ништо таму сигурно го има у копирницата. Во однос на редовноста, тоа зависи од професорот, кај некои да, кај некои не, јас бев кај Грчев, Зајкова, Верка, Игор, ниту кај еден од нив таа не влијаеше на оценката.