Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
има ли некој прашања од теоријата што се паѓа по некој предмет прва година

Чистев стари материјали, да не му треба на некој ОЕТ 1 и 2, физика испитни, ОЕТ испитни , СП и ООП испитни, математика нешто? По 100 денари ги давам, само да се ослободам, место ми фаќаат. Другиве предмети од 2 и 3 ми се несредени а и појма немам каде се, не се книги - книги :D

Да не има некој на КТИ втора година тука,да прашам за еден предмет.

Каде може да се најде материјалот за подготовка на влезниот колоквиум по Физика 1 "Упатството за лабораториски вежби по Физика 1"?
Едно прашање до постарите колеги дали редовноста носи поени односно влијае врз оценката?

Каде може да се најде материјалот за подготовка на влезниот колоквиум по Физика 1 "Упатството за лабораториски вежби по Физика 1"?
Едно прашање до постарите колеги дали редовноста носи поени односно влијае врз оценката?
Материјалот би требало да биде поставен на е-курсеви, а ако немаш ништо таму сигурно го има у копирницата. Во однос на редовноста, тоа зависи од професорот, кај некои да, кај некои не, јас бев кај Грчев, Зајкова, Верка, Игор, ниту кај еден од нив таа не влијаеше на оценката.

Материјалот би требало да биде поставен на е-курсеви, а ако немаш ништо таму сигурно го има у копирницата. Во однос на редовноста, тоа зависи од професорот, кај некои да, кај некои не, јас бев кај Грчев, Зајкова, Верка, Игор, ниту кај еден од нив таа не влијаеше на оценката.
Вистина е дека многу малце поминувале кај Верка?

Вистина е дека многу малце поминувале кај Верка?
Нема вистина у тоа, дури на нас и ни ја намали границата за 6ка, нормално мора да се учи. Ако си редовен у учење на теорија и решавање на задачите не би требало да имаш никаков проблем при положување.

да ама другите две професорки се попопустливи, има дополагање кај нив, кај Верка ова ни на сон :)

Кај верка проблематично е на испит,на колоквиум положуваат многу бидејки додава поени од домашни,тестови. На испит 1-2 макс и тоа 6ки.

Мене ми се Живкo, Бибa, Веснa и Лихнидa. Мислење зa oвие?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom