Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Мислење за професориве
Марија Кацарска -Електротехника
Катерина Хаџи-Велкова Санева-Математика
Живко Коколански -Програмирање и алгоритми
Спасевска Христина- Физика
Кацарска е супер, Санева исто, обавезно оди на предавања и ПИШУВАЈ. Живко е ептен кул човек, Христина не знам каква е, али мислам дека е најдобра од сите три по физика.

Кој смер на електро има најмалку математика?
Дали некој знае дали на смер Телекомуникации има математика многу за учење?:(:unsure:

Дали некој знае дали на смер Телекомуникации има математика многу за учење?:(:unsure:
Брат ми, на сите имаш три задолжителни математики (калкулус 1/2/3), и уште неколку изборни. Ако сакаш помалку математика иди на ФИНКИ (на ПЕТ имаш само дискретна 1 и 2), или на машински. :)

Еве ти ги смеровите, можеш по семестар да си разгледуеш предмети.

Јас сум на ТКИИ, фул е со математика, треба многу да вежбаш задачи, без учење 4-5 саати математика на ден ништо не правиш. Едино КТИ е као со помалку математика од другиве смерови али сепак има еден куп.

Без математика,само КТИ инаку јас сум бруцош и право да ти кажам бев средно стручно,и немам појма математика,ама се трудам,би требало да биде :D

Ке биде многу тежок математика тестот во недела??

Enrollment key по меил? Никогаш не ми стигнало такво нешто.

Сега ги разлистав меиловите и видов дека се глупости, стварно нема enrollment key. Извини за грешната информација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom