Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе може ли некој да ми каже од кога до кога е сесијата во август, и кога (отприлика, не мора точно) се полагаат испити од парни, а кога од непарни семестри? Ве молам, многу ми е битно :)

Ќе може ли некој да ми каже од кога до кога е сесијата во август, и кога (отприлика, не мора точно) се полагаат испити од парни, а кога од непарни семестри? Ве молам, многу ми е битно :)

Минатата година, августо-септемвриската сесија почна на 16ти Август, и првин се полагаа предмети од зимски семестар, односно парен, па после тоа се полагаа предмети од летен семестар, односно непарен. Сесијата заврши негде накај 3ти-4ти Септември.

Минатата година, августо-септемвриската сесија почна на 16ти Август, и првин се полагаа предмети од зимски семестар, односно непарен, па после тоа се полагаа предмети од летен семестар, односно непарен. Сесијата заврши негде накај 3ти-4ти Септември.

Два пати од непарен а? :D

Ама пак ги утна, т.е. го смени правилното :D Зимски е непарен, летен е парен.

хахахахахахахаха положи математика и забораи се :D

Ќе и направиш skip на јунската? :D

И, кога би требало да почне колоквиумска, знае некој? :)

8 недела од почетокот на втор семестар не сметајќи ја неделата од 1-ви февруари, така кажа денес Кацарска. Значи негде 24-31март таа недела би требало да биде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom