A zashto nekoj bi odel privatna?Разликата е само во плаќањето, тие што се во државна квота плаќаат 200 евра за година, а оние во приватна 400 евра за година
A zashto nekoj bi odel privatna?Разликата е само во плаќањето, тие што се во државна квота плаќаат 200 евра за година, а оние во приватна 400 евра за година
тоа ти не го одлучуваш, туку факултетот. Просекот игра улога, но не само твојот туку и на другите.A zashto nekoj bi odel privatna?
Минатата година, августо-септемвриската сесија почна на 16ти Август, и првин се полагаа предмети од зимски семестар, односно парен, па после тоа се полагаа предмети од летен семестар, односно непарен. Сесијата заврши негде накај 3ти-4ти Септември.Ќе може ли некој да ми каже од кога до кога е сесијата во август, и кога (отприлика, не мора точно) се полагаат испити од парни, а кога од непарни семестри? Ве молам, многу ми е битно
Два пати од непарен а?Минатата година, августо-септемвриската сесија почна на 16ти Август, и првин се полагаа предмети од зимски семестар, односно непарен, па после тоа се полагаа предмети од летен семестар, односно непарен. Сесијата заврши негде накај 3ти-4ти Септември.
Јебига, на инфо сум.Два пати од непарен а?
Ќе и направиш skip на јунската?Ќе може ли некој да ми каже од кога до кога е сесијата во август, и кога (отприлика, не мора точно) се полагаат испити од парни, а кога од непарни семестри? Ве молам, многу ми е битно
Не бе, само да имам во предвид, правам некои планови за одмор во август, па да си знам...Ќе и направиш skip на јунската?