Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
дали на смеровите ЕЕиУ и ЕЕУ остануваат слободни места за втор уписен рок ?
имам конкурирано во Словенија па ако има нешто проблем вториот се пишам во Скопје..
Остануваат колку ти душа сака...:)

Може ли некој да ми каже дали во прв уписен рок смерот ксиа се полни цел,оти сакам прво да конкурирам на финки на мрежни технологии
фала однапред ;)

se popolnuva full drzavnata kvota... znaci 80 studenti... za vtoriot upisen rok imas mesto samo vo privatna ksia.. ama nz godinava kako ce bidi oti go nema iki taka da bi mozelo da se napolni celosno i na priviot upisen
--- надополнето: Aug 16, 2011 9:26 AM ---
колеги .. дали некој ги има колоквиумските ресено по објектно програмирање за да ги сподели на интернет ??!?!

Идам денеска на факултет, сите врати отворени у пм :D Ко уписи да имало... :pos:

Денеска ама сум и се избацил на Лошковска, проаѓа покрај мене и и викам: Кај сте бе, Финки :) Дали не ме слушна или се напраи така, не знам :) Као се ошишала, ко асистентка ми изглеаше...

а знае некој дали се плаќа таа потврдата за успех што е?

а знае некој дали се плаќа таа потврдата за успех што е?

Да се плаќа, мислам дека беше неколку стотки, а може и сто и нешто... Али ако добро памтам со уплатница беше... За малтретирањето е повеќе:)

Вчера на ФЕИТ имало пријавено само 160 луѓе, а за ФИНКИ разбрав од чаршиски муабети дека се пријавиле околу 1000 ама некако ептен голема ми стои бројкава

Вчера на ФЕИТ имало пријавено само 160 луѓе, а за ФИНКИ разбрав од чаршиски муабети дека се пријавиле околу 1000 ама некако ептен голема ми стои бројкава
Oh my god. Абе сепак, и упола да се, 500, пак е многу повеќе од тие 160 на ФЕИТ...

Па колку сакате да има ??? на тие ееиу ерпс и остали смерови по 10-15 души дали се пријавуваат .....а ики и инфо ги лапна Финки .....на Феит тешко некој да ги упише тие 2 смера ...

Енергетските смерови за некоја година ќе пукаат, mark my words.

Се пријавив на ЕЕУ со втор ЕЕС, се уште меѓу тие два имам некои двојби, ама мислам дека е можно префрлање во втора, а дотогаш веќе ќе бидам одлучен конкретно на кој од овие два смера.
Тоа што сигурно можам да кажам е: Здраво, колеги. :)
--- надополнето: Aug 17, 2011 10:31 AM ---
Енергетските смерови за некоја година ќе пукаат, mark my words.
И јас мислам така, иако тие работи можеби се неблагодарни за вакво прогнозирање, ама сметам дека енергетика на ФЕИТ и машински ќе имаат значаен раст.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom