Факултет за Електротехника и информациски технологии

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
дали на смеровите ЕЕиУ и ЕЕУ остануваат слободни места за втор уписен рок ?
имам конкурирано во Словенија па ако има нешто проблем вториот се пишам во Скопје..
Остануваат колку ти душа сака...:)

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Може ли некој да ми каже дали во прв уписен рок смерот ксиа се полни цел,оти сакам прво да конкурирам на финки на мрежни технологии
фала однапред ;)
se popolnuva full drzavnata kvota... znaci 80 studenti... za vtoriot upisen rok imas mesto samo vo privatna ksia.. ama nz godinava kako ce bidi oti go nema iki taka da bi mozelo da se napolni celosno i na priviot upisen
--- надополнето: Aug 16, 2011 9:26 AM ---
колеги .. дали некој ги има колоквиумските ресено по објектно програмирање за да ги сподели на интернет ??!?!

A

apidrone

Гостин
Идам денеска на факултет, сите врати отворени у пм :D Ко уписи да имало... :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
A

apidrone

Гостин
Денеска ама сум и се избацил на Лошковска, проаѓа покрај мене и и викам: Кај сте бе, Финки :) Дали не ме слушна или се напраи така, не знам :) Као се ошишала, ко асистентка ми изглеаше...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
а знае некој дали се плаќа таа потврдата за успех што е?

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
а знае некој дали се плаќа таа потврдата за успех што е?
Да се плаќа, мислам дека беше неколку стотки, а може и сто и нешто... Али ако добро памтам со уплатница беше... За малтретирањето е повеќе:)

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Вчера на ФЕИТ имало пријавено само 160 луѓе, а за ФИНКИ разбрав од чаршиски муабети дека се пријавиле околу 1000 ама некако ептен голема ми стои бројкава

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Вчера на ФЕИТ имало пријавено само 160 луѓе, а за ФИНКИ разбрав од чаршиски муабети дека се пријавиле околу 1000 ама некако ептен голема ми стои бројкава
Oh my god. Абе сепак, и упола да се, 500, пак е многу повеќе од тие 160 на ФЕИТ...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Па колку сакате да има ??? на тие ееиу ерпс и остали смерови по 10-15 души дали се пријавуваат .....а ики и инфо ги лапна Финки .....на Феит тешко некој да ги упише тие 2 смера ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Енергетските смерови за некоја година ќе пукаат, mark my words.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Се пријавив на ЕЕУ со втор ЕЕС, се уште меѓу тие два имам некои двојби, ама мислам дека е можно префрлање во втора, а дотогаш веќе ќе бидам одлучен конкретно на кој од овие два смера.
Тоа што сигурно можам да кажам е: Здраво, колеги. :)
--- надополнето: Aug 17, 2011 10:31 AM ---
Енергетските смерови за некоја година ќе пукаат, mark my words.
И јас мислам така, иако тие работи можеби се неблагодарни за вакво прогнозирање, ама сметам дека енергетика на ФЕИТ и машински ќе имаат значаен раст.

Kajgana Shop

На врв Bottom