Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Не кажа на кој смер си. Ако ти е толку до тоа 1000че, и ако не си на ИНФО, не мораш пак да го запишуваш, ни потпис не ти треба.

на инфо сум, 1000чето више сум го прежалил, предметот морам пак да го запишам, најверојатно и да платам на студенски ке морам за потписот

мораш мораш нека не те лажат дека немораш и јас сум ист само не и. програмирање :)

си пишуваш уплатница со ж-сметката на факултетот и кај намена (или како и да беше) пишуваш баш тоа што плаќаш = казна за не земен потпис

Мораш ако е задолжителен, а ИП е таков на ИНФО. За ИКИ и останатите е изборен, и ако немаш намера да го полагаш, или имаш проблем со потпис, баш ти е гајле.

Мораш ако е задолжителен, а ИП е таков на ИНФО. За ИКИ и останатите е изборен, и ако немаш намера да го полагаш, или имаш проблем со потпис, баш ти е гајле.

Да тоа е така што се однесува до презапишувањето али каков сака нека е предметот ако не земеш потпис си плаќаш иљадарче на уплатница... :)

na uplatnicata za pari za semestarot (znaci ne tie za administrativni taksi) so treba da piseme kaj smetka na budzetski korisnik i kaj prihodna sifra i programa?

na uplatnicata za pari za semestarot (znaci ne tie za administrativni taksi) so treba da piseme kaj smetka na budzetski korisnik i kaj prihodna sifra i programa?

Кај сметка на буџетски корисник : 1600104286 - 788 - 14
Кај приходна шифра и програма: 723019 - 41

А што треба да пишам на уплатницата за тој надоместокот од 500 денари за задоцнето запишување семестар?

А што треба да пишам на уплатницата за тој надоместокот од 500 денари за задоцнето запишување семестар?

пиши = казна за задоцнето запишување семестар :)

луѓе не се уплатнициве научна фантастика и ја така си мислев на почеток... нив им е најбитно парите да им ги дадеш па ти пиши ако сакаш и за патување за марс дека се...
значи секогаш пишувајте за тоа што се ама буквално и нема да згрешиш се додека ги уплатиш на точна жиро сметка :)

Дечки некој да не правел кај бабата семинарска до сега? Ако знаете да ми кажете до колку страни треба да биде и дали некој правел за систем линеарни равенки? :smir:

пиши = казна за задоцнето запишување семестар :)

луѓе не се уплатнициве научна фантастика и ја така си мислев на почеток... нив им е најбитно парите да им ги дадеш па ти пиши ако сакаш и за патување за марс дека се...
значи секогаш пишувајте за тоа што се ама буквално и нема да згрешиш се додека ги уплатиш на точна жиро сметка :)
Абе не за тоа цел на дознака, туку за трансакциска сметка, приходна шифра и тие глупости... тоа ми е битното мене. Ја мислам дека е истото како за партиципација, само износот е различен, ама не сум сигурен.

Некој да не знае дали и каде би можело да се набави оригиналот "Основи на електротехника 2" од Леонид Грчев?

едит: Сега баш видов за ова студентски збор, можно е таму да ја има, да не знае некој?

Никогаш повеќе нема да упишувам семестар во последен момент... никогаш! :nesum:

Некој да не знае дали и каде би можело да се набави оригиналот "Основи на електротехника 2" од Леонид Грчев?

едит: Сега баш видов за ова студентски збор, можно е таму да ја има, да не знае некој?
Колку даваш за нејзе? :pos:

--- надополнето ---

Никогаш повеќе нема да упишувам семестар во последен момент... никогаш! :nesum:
4 дена жив човек немаше... али добро ете, ти си бруцош, па ќе си знаеш за другпат.

види да не е оваа книга
Основи на електротехниката 2 ЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗАМ од Панчо Врангалов? хаха панчо :р
ако е таа ја имам дома неотворена никогаш.

друго што имам од книги:
- лабараториски практикум за електротехника 2, кој мислам дека е за сите профероси, види коа ке почнеш пиши ми ако ти врши работа ќе ти го дадам.
- Збирка на решени задачи по основи на електротехника 1 (скрипта)
- Основи на електротехника 1 Леонид Грчев
- Физика 1, Михаил Толев
- Збирка одбрани решени задачи за Физика 1, од Верка Георгиева, Христина Спасевска, Маргарита Христова.
- Англиски книга неотворена никогаш. (скрипта)

ако на некој му требаат, нека ми пише, ќе излеземе во пресрет, ќе му ги дадам на користење, ама под услов да ги части сите членови од странава кога ќе положи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom