Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Драги колеги, ви посакувам среќна нова година и нели многу љубов, среќа, пари, здравје и успешна да ви биде годинава :smir:

Драги колеги, ви посакувам среќна нова година и нели многу љубов, среќа, пари, здравје и успешна да ви биде годинава :smir:

Фала,срекна и на тебе :)

--- надополнето ---

Фала,срекна и на тебе :)

Да не знае некој дали може да се добијат минус бодови по семинарската Интернет програмирање? Исто така дали потпис се добива со самото предавање на семинарската без разлика дали е добра и дали е целосно готова ?

СП пишува оценки на 10.01.2010? Не може да се земе од професорката понатаму? Или може ли да ми земе некој друг, да не одам лично?

п.с. И ако знае некој што треба усно за математика 1 кај Бучковска нека пише(мислам дека се теорема на Ферма-Рол, Лагранж и Коши) ама не сум сигурен само тоа ли е?

знае ли некој што ќе има за втор колоквиум математика 1(усно) кај марија кујунџиева.. ако има некој од постарите слика од испитот нека ја постира :) фала

Да не знае некој дали може да се добијат минус бодови по семинарската Интернет програмирање? Исто така дали потпис се добива со самото предавање на семинарската без разлика дали е добра и дали е целосно готова ?
Минус бодови у смисла ако не ја направиш? Услов за потпис е семинарската, и треба да се стави на серверот точно во тоа време што ви е кажано. А за второто прашање не сум баш најсигурен.

СП пишува оценки на 10.01.2010? Не може да се земе од професорката понатаму? Или може ли да ми земе некој друг, да не одам лично?

п.с. И ако знае некој што треба усно за математика 1 кај Бучковска нека пише(мислам дека се теорема на Ферма-Рол, Лагранж и Коши) ама не сум сигурен само тоа ли е?

Оценки може да се земе во било кој термин за консултации на професорката. Секако дека може да ти земе некој друг оценка. А за математика 1, пошо треба второто усно да го праиме, ја ко шо знам треба од Низи, па Функции заклучно со Непрекинатост (значи до Диференцијално сметање, без него).

Го прочита упатството? Таму си пишува убаво за што дава минус бодови:) Инаку ако мислеше дека е шала, не е :)
Ако ти предадеш делумно готова семинарска, сепак ќе добиеш потпис, само ќе добиеш помалце бодови...

Абе за усно се може да се падне:) Не иди на таа карта дека само тоа го дава, мислам кај нејзе од 3 прашања за да положиш требаше двете да ти се со + (целосно точни) и едното +- (малку да имаш згрешено). Ако имаш едно цело неточно паѓаш за усното. Не сум само сигурен дали се паѓаше и со -+ наместо +-:)

Го прочита упатството? Таму си пишува убаво за што дава минус бодови:) Инаку ако мислеше дека е шала, не е :)
Ако ти предадеш делумно готова семинарска, сепак ќе добиеш потпис, само ќе добиеш помалце бодови...

Не си ме разбрал. Знам за што се дава минус бодови и дека не е шала, туку мислев дали може да имаш на крај -10 бода на пример или најниско е 0 :)

може ли некој да ми каже, ако паднам некој испит сега од прв семестар, дали предметот можам да го слушам во втор семестар?? (за ики)

Не си ме разбрал. Знам за што се дава минус бодови и дека не е шала, туку мислев дали може да имаш на крај -10 бода на пример или најниско е 0 :)

види вака лошкоска е терсене професорка... ако ти фалат малце бодови земи само најди напраи некои аплети лупни таму макар и прости биле само да немаш минус бодови т.е. да ти носат по некој бод...

може ли некој да ми каже, ако паднам некој испит сега од прв семестар, дали предметот можам да го слушам во втор семестар?? (за ики)
Ти пишува на сајтот.
Влези у преглед на твојот смер (часови по семестри) и од десно треба да ти се појават условите во пдф врска.

Ако паднеш предмет од зимски (не парен семестар) тој предемт можеш да го полагаш до следниот зимски семестар во сите сесии. Ако и тогаш не го положиш пак го слушаш иначе нема ни теоретски ни практични шанси да слушаш предмет од зимско во летен семестар и обратно.

не сме се разбрале... мислев дали ако на пример паднам физика 1 или мат 1 или оет 1 ќе можам да ги полагам мат 2, физика 2, оет 2....

не сме се разбрале... мислев дали ако на пример паднам физика 1 или мат 1 или оет 1 ќе можам да ги полагам мат 2, физика 2, оет 2....

Тој те разбра тебе ти не го разбра него. Одговорот е да, парен со непарен семестар си нема врска :)

Може:) Има на крај доста студенти што ќе бидат во минус со поените... Секоја година било иста приказна, барем така ми кажаа постарите колеги:) Јас годинава првпат сум, така да ова што ти кажувам се муабети од постари колеги.
Толку збори и самата професорка, и пак има дебили што ќе отидат во минус. Жално е:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom