Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Драги колеги, ви посакувам среќна нова година и нели многу љубов, среќа, пари, здравје и успешна да ви биде годинава :smir:
Драги колеги, ви посакувам среќна нова година и нели многу љубов, среќа, пари, здравје и успешна да ви биде годинава :smir:
Минус бодови у смисла ако не ја направиш? Услов за потпис е семинарската, и треба да се стави на серверот точно во тоа време што ви е кажано. А за второто прашање не сум баш најсигурен.Да не знае некој дали може да се добијат минус бодови по семинарската Интернет програмирање? Исто така дали потпис се добива со самото предавање на семинарската без разлика дали е добра и дали е целосно готова ?
СП пишува оценки на 10.01.2010? Не може да се земе од професорката понатаму? Или може ли да ми земе некој друг, да не одам лично?
п.с. И ако знае некој што треба усно за математика 1 кај Бучковска нека пише(мислам дека се теорема на Ферма-Рол, Лагранж и Коши) ама не сум сигурен само тоа ли е?
Да не знае некој дали може да се добијат минус бодови по семинарската Интернет програмирање? Исто така дали потпис се добива со самото предавање на семинарската без разлика дали е добра и дали е целосно готова ?
СП пишува оценки на 10.01.2010? Не може да се земе од професорката понатаму? Или може ли да ми земе некој друг, да не одам лично?
п.с. И ако знае некој што треба усно за математика 1 кај Бучковска нека пише(мислам дека се теорема на Ферма-Рол, Лагранж и Коши) ама не сум сигурен само тоа ли е?
Го прочита упатството? Таму си пишува убаво за што дава минус бодовиИнаку ако мислеше дека е шала, не е
Ако ти предадеш делумно готова семинарска, сепак ќе добиеш потпис, само ќе добиеш помалце бодови...
Не си ме разбрал. Знам за што се дава минус бодови и дека не е шала, туку мислев дали може да имаш на крај -10 бода на пример или најниско е 0![]()
Ти пишува на сајтот.може ли некој да ми каже, ако паднам некој испит сега од прв семестар, дали предметот можам да го слушам во втор семестар?? (за ики)
Ако паднеш предмет од зимски (не парен семестар) тој предемт можеш да го полагаш до следниот зимски семестар во сите сесии. Ако и тогаш не го положиш пак го слушаш иначе нема ни теоретски ни практични шанси да слушаш предмет од зимско во летен семестар и обратно.може ли некој да ми каже, ако паднам некој испит сега од прв семестар, дали предметот можам да го слушам во втор семестар?? (за ики)
не сме се разбрале... мислев дали ако на пример паднам физика 1 или мат 1 или оет 1 ќе можам да ги полагам мат 2, физика 2, оет 2....
Не си ме разбрал. Знам за што се дава минус бодови и дека не е шала, туку мислев дали може да имаш на крај -10 бода на пример или најниско е 0![]()