Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Ајт со среќа нека ви е, и пишете по колку се запишуваат во секој смер за да знаеме ние шЧо ке се запишуваме во иднина. :D

Денеска јас се запишав :) :) На ЕЕиУ смерот :) Добро се помина на уписите .. и доста брзо барем за мене :) се се одвиваше како подмачкано :)

Да,да..Многу брзо поминав и јас..Инаку поднесов док за КСИА.Се надевам дека ќе ме примаат.:smir:
Некои други од форумов на КСИА,или пак на ФЕИТ?:smir:

Да,да..Многу брзо поминав и јас..Инаку поднесов док за КСИА.Се надевам дека ќе ме примаат.:smir:
Некои други од форумов на КСИА,или пак на ФЕИТ?:smir:

Еј иначе другар ти Стефан (MoscowBoy bese ili neznam kako...) исто е на ЕТФ во ист смер со тебе?

конкурирав за на ИКИ со 96.26 бода , да се надеваме дека ке бидам во државна :D

И јас дадов документи за ЕРПС. Сега ќе чекаме резултати и се надевам дека сите ќе сме задоволни. Поздрав.

Дали знаете дали резултатите ќе ги има на нивната веб страна објавено прелиминарните листи и примените кандидати?

Дали знаете дали резултатите ќе ги има на нивната веб страна објавено прелиминарните листи и примените кандидати?

Да. И прелиминарни и конечни списоци се објавуваат. Само мислам дека треба да си регистриран на порталот за идни студенти

Да. И прелиминарни и конечни списоци се објавуваат. Само мислам дека треба да си регистриран на порталот за идни студенти
Во се влегов, неможам да ги најдам. Ај ако не ти е мака да ни кажеш каде поточно да ги најдам?

Па ќе ги има на 21ви, како што пишува кога ќе излезат.

Во се влегов, неможам да ги најдам. Ај ако не ти е мака да ни кажеш каде поточно да ги најдам?
На лифчето што ти го дадоја од задната страна ти пишува датуми што кога како се дешава .. па ако ги има на веб добро ќе биде тоа :) нема да се малтретираме многу :)

прилично голема конкуренција на ИКИ , како што броев околу 70 место на бодови од ~ 220 луѓе , ваљда сум во државна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom