Д
Демијан
Гостин
Значи: паднав математика,основи,утре ќе паднам физика итн.Се надевам дека ќе фатам програмирање
.Наредна година се гледаме у иста зграда ама различен факс

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи: паднав математика,основи,утре ќе паднам физика итн.Се надевам дека ќе фатам програмирање.Наредна година се гледаме у иста зграда ама различен факс
![]()
како да не си задоволен од ФЕИТ
кај би се запишал сега ако си матурант?
Значи ќе имам друштво во февруари на испит по физика. Теорија чат-пат, ама задачи везе немам. Ништо. Дрво.
Те лаже некој, демек на Машински полесно еЗначи: паднав математика,основи,утре ќе паднам физика итн.Се надевам дека ќе фатам програмирање.Наредна година се гледаме у иста зграда ама различен факс
![]()
како да не си задоволен од ФЕИТ
кај би се запишал сега ако си матурант?
До неучењето е. Навика од средно...Дај бе луѓе што напрајвте :nesvest:. До толку ли е тешко бе? или до неучењето е?![]()
Не знам чудно ми е ова, само страв се шири. Ми изгледа слично како Средно кога требаше да бираме Природно А или Природно Б. Сите викаа Природно А ако одиш не ќе можеш од дома да излезеш па ова ќе биде она ќе биде. А накрај најубаво си поминавме ние. Хммм.....
![]()
Абе остај ти средното.Не дека јас викам да не идете на ФЕИТ.Кажувам само како ми е мене таму.Ако ви иде математика и физика и ако сте спремни да фатите ама онака здраво учење за едно 5 години ќе завршите.Само заебанции како у средно што ги има заборавете ги.Решавање задачи секој ден,редовност на настава пратење на предавањата итн. и би биле добри студенти на електро.
П.С и не се залажувајте со мат 1 таа е лесна.Мат 2 убива!
а уствари факултетов беше 4 или 5 години?