Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Абе убаво ќе ве организирав јас сите вас ама за жал интернетот ми е сечен и не можам да ја организирам собиранката, а гледам и колегата Ханзо не е активен нешто во последно време така да тешко дека ќе можам. Погоре ја спомнавте бруцошката забава, може таму да се сретнеме па да дрмнеме по некое пиво. Само проблемот е како ќе се најдеме таму :)

На бруцошка јас сигурно ќе бидам позади шанк,околу апаратите за точење пиво....ако има како лани,ако не-околу шишињата ќе се мотам,ќе ме најдете сигурно:smir:

Па добро бее.Знаат ли другите бруцоши на електро?Ја од форумов дознав.

Незнам зашо нема плакати за забавава.....минатата година имаше 1-2недели унапред закачено....оваа година невидов

па ај ако не да не кажуваме на никој, така ќе има поише пиво за нас:vozbud:
не, озбилно, зашо нема плакати??? сигурно ке има жур или ова е некоја заебанција?

па ај ако не да не кажуваме на никој, така ќе има поише пиво за нас:vozbud:
не, озбилно, зашо нема плакати??? сигурно ке има жур или ова е некоја заебанција?

Ке има, треба да има...незнам шо праат со плакативе....

Имало или немало, за жал нема да можам да присуствувам поради влошена здравствена состојба :( Убаво да си поминете на забавата

иначе денес за прв пат видов плакат за дешафкава... али нема везе, ке биде ефтино пивото, така да може и боље шо немаше плакат до сеа :vozbud:

Жити се, кажете каков е тој влезен колоквиум за Физика 1. По се изгледа наредниот четврток ќе имаме таков.

Имаш за учење докај спектрална анализа од практикумот за Физика 1, едно 30 страни се сосе задачи и теорија, мислам дека нема потреба да се чепка ништо друго, само практикум. Како што слушам обично малку гледале низ прсти на овие влезни колоквиуми и не било ништо страшно. Требало прегеска да ме прашаш :)

Mozebi nema vrska ova so Elektro Fakultetot no koga spomnavte nesto zurki deneska vo Strumica vo Select za 1 pat ima Studentska Zurka Tequila party

Жити се, кажете каков е тој влезен колоквиум за Физика 1. По се изгледа наредниот четврток ќе имаме таков.

Заебанција е тоа,читаш од практикумот како се изработуваат лабораториските вежби и тоа го раскажуваш на ливче,сите проаѓаат,ич да не се секирате:smir:

Ако не пројде некој сега (два-тројца се во просек стално) после на првата лабараториска вежба дава пак шанса. Незнаејќи што ме чека после , што радости беа откога го поминав влезниов:pos2:

Имаш за учење докај спектрална анализа од практикумот за Физика 1, едно 30 страни се сосе задачи и теорија, мислам дека нема потреба да се чепка ништо друго, само практикум. Како што слушам обично малку гледале низ прсти на овие влезни колоквиуми и не било ништо страшно. Требало прегеска да ме прашаш :)

А колегата од Г група кога ми кажуваше за влезен колоквиум му се смеев и се кладев на кафе... и изгубив. :):):)
Прееска не те прашав најверојатно оти одвај чекав да завршиме и да фаќам пат за Велес што е можно побрзо :). Само таму ми беше паметот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom