Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Да, а Андонова не да е одвратна, не можам да ја поднесам. Барем неа да ја сменеле.

Дај кажете какви се горенаведените професори плс :smir:

Некој да се изјасни за Соња математика или Верче физика :icon_eek:
Ме преместија у Д сеа ... :tapp:

И на мое задоволство, се уште сум си во А-група:vozbud::pehar::party3:

Вера по физика, мора да биде апсолутен молк во предавалната за да ја слушаш додека предава. (за Ербас ова се однесува)

Некој да се изјасни за Соња математика или Верче физика :icon_eek:
Ме преместија у Д сеа ... :tapp:

Зајкова Соња?

Ако ти е таа, не се плаши...срце е. Најдобра е и мн. убаво предава...

Него мојве... :nesvest:
Готова сум...:tapp:

Вера по физика, мора да биде апсолутен молк во предавалната за да ја слушаш додека предава. (за Ербас ова се однесува)
Како се однесува ...некои критериуми(ми ја зборат ко крај на светов да доаѓа :S )

Зајкова Соња?

Ако ти е таа, не се плаши...срце е. Најдобра е и мн. убаво предава...

Него мојве... :nesvest:
Готова сум...:tapp:

Да ти кажам да ми предаваше Бучковска ке славев ...според мене е мн. добра , има фер однос , бара нормално ,т.с. не излегува од границите на нормала :helou:

Овие не се нормални бе...:tapp:
Зашто бе нови групи...ја си бев во Б и супер ми беше, а сега сум во Ѓ :tapp:
А професориве па...никого не знам...:toe:
Физика ми е Маргарита
Програмирање-Лошковска
Електротехника-Коста
Математика-Бучковска
и ич не ми изгледаа на добри по презимињава :pos: Грешам?

Леле катастрофа...ја мразам групава...ја мразам

А вие која група сте? Истата?

Физика-не е лошо,ама можело и подобро
Лошковска.....ноу комент
Електротехника-барем ќе знаете што задачи ви паѓаат на испит откако ќе отидете на консултации кај Коста
Математика-Супер ти е,не се жали

Овие не се нормални бе...:tapp:
Зашто бе нови групи...ја си бев во Б и супер ми беше, а сега сум во Ѓ :tapp:
А професориве па...никого не знам...:toe:
Физика ми е Маргарита
Програмирање-Лошковска
Електротехника-Коста
Математика-Бучковска
и ич не ми изгледаа на добри по презимињава :pos: Грешам?

Леле катастрофа...ја мразам групава...ја мразам

А вие која група сте? Истата?

HELLOOO! Prilicno interesna tema ste otvorile :)
Oficijalno od denes i jas sum vo Ѓ grupa, pa ajde se od novo... novi profesori i site gluposti so red :) a uste ne pojdeni, ovde izjavi JA MRAZAM GRUPAVA ...

Деца ја на оваа тема почетник сум ама елетраш демек сум бил,бруцош па ме преместија од В во Г па да ми казете какви се професориве,кои се поз**бани, со кои како и слично.Па вака: електротехника - Кацарска Марија,математика 1- Катерина,програмирање Лошковска и вежби изглеа Ивица,физика Христина и Лихнида.Нешто за овие некој да ми каже оти ја никој незнам.А глеам за бифето нешо прајте муабет...На тој келнерот не му е арно нешо или грешам??:smir:

HELLOOO! Prilicno interesna tema ste otvorile :)
Oficijalno od denes i jas sum vo Ѓ grupa, pa ajde se od novo... novi profesori i site gluposti so red :) a uste ne pojdeni, ovde izjavi JA MRAZAM GRUPAVA ...

Морам еден оф топик. Па добро бе, биваше само „Ѓ“ на кирилица да напишеш, а се друго на латиница??? Или намерно така? Гад демет!

Ај и ја да си ги кажам маките.И мене ме преместија од А у Б група,се изнервирав малку зашто веќ почнав да се уходувам со групата,сега пак од ново,ама тоа нема везе.Него дај овие постарите нека ми кажат Англиски сум дудук не дека немам врска ептен ама не си знам(искрено си кажувам и немој да се смеете ќе добиете минус:))Дај кажете како можам да поминам полесно,искрено да ви кажам Англиски најмногу се исплашив.

Се бубатори...
Шо стана со пивото?
Арно ви рече Бушав, без биво на електро напредок нема.

Pokraj kelnerite sto se katastrofa, mene i aftomatot za kafe mi otkaza na sredina i kafeto na pola ostana :) ...katastrofa

Порано имаше еден автомат што враќаше пари. :D Сериозно! Ние само од него земавме кафе. Пошто беше гага. :vozbud:

абе алооооооооооооооооооооо што стана со ЕЛЕКТРОКАЈГАНА СОБИРАНКАТА????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom