- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 2.812
- Поени од реакции
- 3.068
пробај LT2012, мали, големи, латиница, кирилица ќе се упали некако хаха.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пробај LT2012, мали, големи, латиница, кирилица ќе се упали некако хаха.
Пробај со feit и 2013 нешто. Пример LT2013FEITПробав 200-250 комбинации досега... Секоја чест на Бабаче за имагинацијатаали не се давам, ќе го најдам!!
![]()
атомска физика. радиоактивни зраци.Има тука некој од прва да ми каже до каде ќе бил колоквиумот физика 2? Фала![]()
атомска физика. радиоактивни зраци.Има тука некој од прва да ми каже до каде ќе бил колоквиумот физика 2? Фала![]()
Не за мене, за една другаркаатомска физика. радиоактивни зраци.
Да не преполагаш?
--- надополнето: 11 април 2013 во 13:50 ---
атомска физика. радиоактивни зраци.
Да не преполагаш?
мислам дека касно праша.. денеска полагааНе за мене, за една другарка![]()
Го поставив прашањево и у друга тема, еве овде уште еднаш со надеж дека ке добијам побрз одговор. Кога уклучувам усб ова ми излага: Error the specific module can not be found. Може ли да се повратат податоците или директно на формат?
Што знаеш од математика? Ако си силно решена, барем иди кај професор да те потспреми малце, тригонометрија и интеграли поготово .Дечки здраво ,матурантка сум завршувам во средното медицинско училиште и сакам да се запишам на Финки или Феит меѓутоа проблемот е што матура не полагам математика а и математика имам учено само во 1 и 2 година дали воопшто постои шанса да влезам на некој од смеровите на овие факултети ?
Па сакам ТКИИ или КХИЕ на Феит ама проблемот ми е матурата дека не полагам математика .Знам сеа работава е што бара медицинар на Феит ама сакам а и ми иде информатиката и со компјутерите .Што знаеш од математика? Ако си силно решена, барем иди кај професор да те потспреми малце, тригонометрија и интеграли поготово .
А за кој смер сакаш?
Пробај на друга УСБ порта на компјутерот, па на друг компјутер, па пиши што бива...
Реално, да правиме муабет... ФИНКИ е многу полесен од ФЕИТ, пошто таму нема математика колку на електро.Па сакам ТКИИ или КХИЕ на Феит ама проблемот ми е матурата дека не полагам математика .Знам сеа работава е што бара медицинар на Феит ама сакам а и ми иде информатиката и со компјутерите .
На три компјутери е тестирано, исто излегува.![]()