Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Запишување/префрлување на нов, штотуку отворен Факултет е најглупавото нешто што еден студент може да го направи.

Јас за типчево би идела на ФИНКИ :)

И јас не гледам причина за овие од ИКИ ако им предаваат истите професори да се префрлаат баш сега. Ем истата програма, ем истите профеосри. Ама они си знаат.

А чекај, тие од ИКИ мораат на истата програма да бидат или можат друга да бираат, рецимо мрежни технологии? :)
Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) Наставата на ФИНКИ за студентите од ФЕИТ според законот за основање на ФИНКИ ќе се одвива и во сегашните простории на ФЕИТ така што нема да се селат студентите од ФЕИТ на друга локација.
Дополнително се обезбедени и нови простории во соседната зграда на Технолошки факултет. Очекуваме дека ова ќе ги подобри условите за студирање на ФИНКИ.
пред околу еден час · Ми се допаѓа · 1 личност

Ајде ајде гужва О оооо, ајде ајде..

Јас мислам на долгорочно.

Дечки ај fb или нешто слично за девојката на слика 5. :))).
Однапред големо благодарам.

Абе сликава значи дека ако не се префрлиш доброволно на ФИНКИ, Емчето ќе користи различни средства за да те убеди. На ум моментално ми се неколку.... :)

Хахахахах тогаш г-ца Андреевска ќе има полни раце работа, се пријавувам како предмет за иживљавање :).
Во секој случај ако е толку енергична како што изгледа тогаш работата е во вистински раце :).

Абе сликава значи дека ако не се префрлиш доброволно на ФИНКИ, Емчето ќе користи различни средства за да те убеди. На ум моментално ми се неколку.... :)
Ја на мрежни кабли не паѓам... Али затоа осцилоскопче нешто ова она, антеничка :) Може и ќе ме натера да го засакам дактилографскиот еснаф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom