Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Запишување/префрлување на нов, штотуку отворен Факултет е најглупавото нешто што еден студент може да го направи.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Јас за типчево би идела на ФИНКИ :)

A

apidrone

Гостин
И јас не гледам причина за овие од ИКИ ако им предаваат истите професори да се префрлаат баш сега. Ем истата програма, ем истите профеосри. Ама они си знаат.
А чекај, тие од ИКИ мораат на истата програма да бидат или можат друга да бираат, рецимо мрежни технологии? :)
Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) Наставата на ФИНКИ за студентите од ФЕИТ според законот за основање на ФИНКИ ќе се одвива и во сегашните простории на ФЕИТ така што нема да се селат студентите од ФЕИТ на друга локација.
Дополнително се обезбедени и нови простории во соседната зграда на Технолошки факултет. Очекуваме дека ова ќе ги подобри условите за студирање на ФИНКИ.
пред околу еден час · Ми се допаѓа · 1 личност

Ајде ајде гужва О оооо, ајде ајде..
Јас мислам на долгорочно.

Член од
24 јуни 2006
Мислења
8
Поени од реакции
2
Дечки ај fb или нешто слично за девојката на слика 5. :))).
Однапред големо благодарам.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Абе сликава значи дека ако не се префрлиш доброволно на ФИНКИ, Емчето ќе користи различни средства за да те убеди. На ум моментално ми се неколку.... :)

Член од
24 јуни 2006
Мислења
8
Поени од реакции
2
Хахахахах тогаш г-ца Андреевска ќе има полни раце работа, се пријавувам како предмет за иживљавање :).
Во секој случај ако е толку енергична како што изгледа тогаш работата е во вистински раце :).

A

apidrone

Гостин
Абе сликава значи дека ако не се префрлиш доброволно на ФИНКИ, Емчето ќе користи различни средства за да те убеди. На ум моментално ми се неколку.... :)
Ја на мрежни кабли не паѓам... Али затоа осцилоскопче нешто ова она, антеничка :) Може и ќе ме натера да го засакам дактилографскиот еснаф.

Kajgana Shop

На врв Bottom