- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Па го прочита ли постот од Коњаникот Сабја, легендарно го опиша.A zasho maramdzija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па го прочита ли постот од Коњаникот Сабја, легендарно го опиша.A zasho maramdzija?
. Во рок од 2 саата.Па го прочита ли постот од Коњаникот Сабја, легендарно го опиша.

Веројатно нешто нова мода е ин.Јас коа го видов последен пат, немаше марама.![]()

- гледам нови мислења на темата . Отварам , ме носи на 24та страна , а испишани 46. Во рок од 2 саата.
- твит - заедницата година дена се спремала за ненадеен напад, и пак без муниција дошле. Слабооо . Сам себе убијал што ја оживеавте темата . А така убаво си "спиеше" .
- гледам нови мислења на темата . Отварам , ме носи на 24та страна , а испишани 46. Во рок од 2 саата.
- твит - заедницата година дена се спремала за ненадеен напад, и пак без муниција дошле. Слабооо . Сам себе убијал што ја оживеавте темата . А така убаво си "спиеше" .

Pojma neam koj e, ni kako se oblekuva...Си го видел како се облекува?![]()
Pojma neam koj e, ni kako se oblekuva...

Не знам каде го видов, мислам на темава имаше некој ставено линк од негова слика. Мислев сите ја виделе![]()

. Шала на страна, и он уште држи grudge? Дај праќај го ваму for some love