- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Па го прочита ли постот од Коњаникот Сабја, легендарно го опиша.A zasho maramdzija?
Па го прочита ли постот од Коњаникот Сабја, легендарно го опиша.A zasho maramdzija?
Јас коа го видов последен пат, немаше марама.Па го прочита ли постот од Коњаникот Сабја, легендарно го опиша.
Веројатно нешто нова мода е ин.Јас коа го видов последен пат, немаше марама.
Кои бе без муниција? Дојдоа, собраа уште некој follower, договорија и кафе со некои ...- гледам нови мислења на темата . Отварам , ме носи на 24та страна , а испишани 46 . Во рок од 2 саата.
- твит - заедницата година дена се спремала за ненадеен напад, и пак без муниција дошле. Слабооо . Сам себе убијал што ја оживеавте темата . А така убаво си "спиеше" .
- гледам нови мислења на темата . Отварам , ме носи на 24та страна , а испишани 46 . Во рок од 2 саата.
- твит - заедницата година дена се спремала за ненадеен напад, и пак без муниција дошле. Слабооо . Сам себе убијал што ја оживеавте темата . А така убаво си "спиеше" .
Pojma neam koj e, ni kako se oblekuva...Си го видел како се облекува?
Не знам каде го видов, мислам на темава имаше некој ставено линк од негова слика. Мислев сите ја виделеPojma neam koj e, ni kako se oblekuva...
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/577886_10150671242942447_112161342_n.jpgНе знам каде го видов, мислам на темава имаше некој ставено линк од негова слика. Мислев сите ја виделе
Единствената слика без марама. Тапа си.
Без ... марама?