Факти за #влијателните

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
^^Мене страв ме фаќат ако се здружиме вака сите, можда и акција заедничка ќе испаднит некоја тоаш шо прајме немат кој да кењат од страна :confused:

- гледам нови мислења на темата . Отварам , ме носи на 24та страна , а испишани 46 :eek:. Во рок од 2 саата.
- твит - заедницата година дена се спремала за ненадеен напад, и пак без муниција дошле. Слабооо . Сам себе убијал што ја оживеавте темата . А така убаво си "спиеше" .

- гледам нови мислења на темата . Отварам , ме носи на 24та страна , а испишани 46 :eek:. Во рок од 2 саата.
- твит - заедницата година дена се спремала за ненадеен напад, и пак без муниција дошле. Слабооо . Сам себе убијал што ја оживеавте темата . А така убаво си "спиеше" .

Кои бе без муниција? Дојдоа, собраа уште некој follower, договорија и кафе со некои ...

Јас ти кажувам, стратегијата им е да ги засакаме. Прекасно е за мене, ама ти можеш на време да се извлечеш! Run Forrest run!

тапа сме, не може сите кул како тебе да бидеме. :place:

Pojma neam koj e, ni kako se oblekuva...

Не знам каде го видов, мислам на темава имаше некој ставено линк од негова слика. Мислев сите ја виделе :)

Значи сума сумарум може да направиме.
Сите спростени, избањати, love is in the air, можеме фино-лепо сите да си легнеме оти кој со испитна, кој со предавања утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom