Факти за #влијателните

• Креатор на темата Креатор на темата Moon Child
  • Време на започнување Време на започнување
Јас после Кајгана Акцијата си останав на Twitter. И таму исто како овде, исто како и во RL има и саглам и има некој што се ептен дигнати. Бев на еден твитап и супер си поминав, затоа благодарност до нив. Мило ми е што ги запознав некој од нив, има уште неколку кој сакам да ги запознаам, највеќе едно братче од Велес D.ROSE ( го сакам копиљов како брат иако не го знам лично:rolleyes::giggle::love: ) . Рака на срце може тие Кајганџии што ме следат да видат дека не крадам и не преведувам твитови од англиски ј. на македонски ј. туку си мрчам тоа што ќе ми падне на памет. Неколку дена немам пишано т.е. твитнато ништо, а како и да е ќе почнам од интернет просторов да се повлекувам од секаде и да ја насочам енергијата кон нешто креативно што ќе ме исполнува. Ова сё е само за пополнувањ време, а времето си тече. Не сакам да оставам така.. Кој не верува еве му:
https://twitter.com/HipHop_MKD
Cesar VialpandoView my profile page
  • 13,596TWEETS
  • 764FOLLOWING
  • 763FOLLOWERS
Tweet text
P.S. Тежок спамер сум! :D

Интересни се овие, од сите проблеми во светов за кои можат да мрчат, се фатија за тоа колку Кристина Агилера станала мрсна мома. Плачат за ремет.

Незнам каде точно ама некаде низ форумов прочитав кампања И јас сум влијателен.

Добар дел од твитерџиите тек сега ја најдоа темата па моментално ја читаат не за џабе има моментално онлајн „Онлајн: 1.985 (членови: 560, гости: 1.425)“ и најинтересното е што мислат дека од форумот први сте почнале да ги хејтате/тролате :D

Објавувачот ‏@Publishermkd
На кајгана се јадат гомна за твитер. На твитер, за кајгана. Зошто мислите дека сте различни не знам само?

А сега заедно запалете го лулето на мирот :LOL:

Нека се регистрира бе некој :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom