Факти за компјутерските делови и мали совети за шопинг

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го земам асусот овој BenQ не знам дали ќе го најдам на залиша го има само во Маркет Бисер, а и онака асусот ми се повеќе допаѓа иако е еден инч помал фала ти за советите друже.(y)

Ја го купив тој монитор, benq 2320hdbl и сум презадоволен до сега..ја би ти го препорачал пред асусот и ја се довумев ко тебе и се решив за benq....hdmI не ти игра голема улога,на крај краева имаш DVI to HDMI адаптер за 70ден ако толку ти е неопходно а квалитетот на слика е скроз ист(дигитален)

Ја го купив тој монитор, benq 2320hdbl и сум презадоволен до сега..ја би ти го препорачал пред асусот и ја се довумев ко тебе и се решив за benq....hdmI не ти игра голема улога,на крај краева имаш DVI to HDMI адаптер за 70ден ако толку ти е неопходно а квалитетот на слика е скроз ист(дигитален)
Па уште го немам купено и не не ми е толку многу за хдми ај уште еднаш ќе размислам и ќе видам што ќе земам овие денови.

Па уште го немам купено и не не ми е толку многу за хдми ај уште еднаш ќе размислам и ќе видам што ќе земам овие денови.

И плус ти е 23.6 инчи...верувај тој инч е многу голем кога ќе ги споредиш еден до друг мониторите....ти викам..нема да се зезнеш а ти како сакаш,за парите е гром го имам више 4-5 месеци и немам ниедна забелешка:)

И плус ти е 23.6 инчи...верувај тој инч е многу голем кога ќе ги споредиш еден до друг мониторите....ти викам..нема да се зезнеш а ти како сакаш,за парите е гром го имам више 4-5 месеци и немам ниедна забелешка:)
Друже пред малку проверив го нема веќе benq-от на залиша во анхоч така да најверојатно асусот ќе го земам од сет.

Acer Aspire E1 571G Laptop

Procesor : Core i3-2328M (2.2 Ghz, 3MB Cache)
Memory : 4GB DDR3 RAM, 500 GB HDD
15.6 incha e..
Intel HD Graphics
DVD-RW, Webcam, HDMI..
22.980 mu e cena vo Anhoch
Dali e dobar, dali nema da koci i dali vredi da se zeme?
--- надополнето: 13 февруари 2013 во 21:54 ---

15.6 incha e..
Intel HD Graphics
DVD-RW, Webcam, HDMI..

15.6 incha e..
Intel HD Graphics
DVD-RW, Webcam, HDMI..
--- надополнето: 13 февруари 2013 во 21:54 ---

15.6 incha e..
Intel HD Graphics
DVD-RW, Webcam, HDMI..

igrite kje ti kocat posto ima hd3000 namesto neintegrirana graficka a drugoto e ok.

da ne bide integrirana kako hd 3000 ili hd 4000, u ovoj cenoven rang ti e gt 610 ili gt 620
GT610m vs HD4000 знаеш дека се скоро идентични? Во некоја игра едната е подобра во друга игра другата е подобра така да ако најде со Ivy bridge I3 само со вградена HD4000 е подобро одколку Sandy Bridge и GT610m. Како и да е ако му е за гејминг подобро да собере повише пари и да земе подобар лаптоп или со овие пари да си земе десктоп компјутер.

Препорака за маус до 1000-1200 денари?

Поздрав!

Па помеѓу овој ти што го предложи и http://anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=360&pid=31942 се двоумев...така да...најверојатно ќе се одлучам за твојот предлог :)
Перформансите се мање-више исти (тој твојот е нешто подобар на хартија), али главната разлика е дизајнот. Земи го тој што повеќе ќе ти лежи на рака.

Кај можам да најдам ваков адаптер?

sku_48851_1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom