- Член од
- 20 септември 2015
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 3
Види кои компоненти имаш па пиши пак.Епа незнам ни јас колку вати и како одат цените дали треба да купам за кој рам,процесор и Графичка имам или нема везе тоа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види кои компоненти имаш па пиши пак.Епа незнам ни јас колку вати и како одат цените дали треба да купам за кој рам,процесор и Графичка имам или нема везе тоа?
па види со програма што процесор, графичка имашЕпа незнам ни јас колку вати и како одат цените дали треба да купам за кој рам,процесор и Графичка имам или нема везе тоа?
не троше ништо тој компјутер, не ти треба ништо јакоИмам графичка Nvidia Ge Force GT610,Процесор AMD Dual Core 2.21GHz,Рам 2GB
не троше ништо тој компјутер, не ти треба ништо јако
кокав ти е буџетот само
ако бараш ефтино било кое 400-500W ќе ти брка работа
http://www.anhoch.com/product/6424/psu-330w-gembird-psu9breal-powerpfctempcontrolПа од 600 ден до 1000
за тие пари зимај го било кое кунг фу напојување, за тие пари сите се исто ср*ње.Па од 600 ден до 1000
Може, кажи до колку пари максимум?zdravo decki, dali mojt nekoj da mi sklopit eden gaming kompjuter ? fala odnapred ...
за 2000 евра може ептен добар гејмин компјутер да се склопи. таков сакаш?zdravo decki, dali mojt nekoj da mi sklopit eden gaming kompjuter ? fala odnapred ...
Ќе ти пишам вечер.neka bidit 600 evrs plus minus nesho bez monitor ... fala