Факти за KaiTekk

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
KaiTekk напиша:
ацид ај не го тупи бирај
1. или затвори ја темата и остај ми го акаунтот
2. или држи ја отворена и терај сеир до бескрај а избриши ме од твојот форум.
бирај.
KaiTekk само еднаш прашува, ЕДНАШ.
Вториот пат хакира. :pos:

Кајтек не носи саат. Кајтек одлучува колку е саат.

Password-от на Kaitekk за логирање на форумот е hackersotapija :pos:

Каитекк кога сака да го исклучи интернет експлорерот, го први тоа на свој начин, го рестартира компјутерот

Да не биде се против КајТек ај хев а конфешн ту мејк. Ај факд а пај уанс.... :)

Поглед кон планерот на KaiTekk:

1) Start > Run > www.google.com
2) Search: metasploit forum hack
3) Create new thread > Thread title: "How can I hack with metasploit?"
4) Message body: "Hey guys, it's me KaiTekk. How can I use Metasploit to hack this lame forum? It's regarding forum.kajgana.com. And kajgana.com, if possible. Please answer. With regards - KaiTekk".

После појавувањето на KaiTekk на форумот на Metasploit администраторите ќе го заклучат форумот и ќе го сменат името во KaiTekksploit. Тоа е исто како Кевин Митник да оставил порака на сајтот на FBI.

Кајтек може во исто време да хакира, да пишува туториал како се хакира и да пишува прл скрипта за хакирање. Сето тоа плус ја анимира публиката.

не кликнав на сликата зашто беше глупава како тебе! леле ацид овој доле почна да ми отекува од твоето детско понашање

kaitekk e korcaginsko dete, koj pominal pokraj takvi profesori makar i edna godina kako so e slucajot so Kaitekk ima lavovosko srce i e pojak od RAMBO...
P.S. RAMBO E NAJJAK !!!

три години во корчагин. топ дет кајтек. :)

Acid напиша:
Поглед кон планерот на KaiTekk:

1) Start > Run > www.google.com
2) Search: metasploit forum hack
3) Create new thread > Thread title: "How can I hack with metasploit?"
4) Message body: "Hey guys, it's me KaiTekk. How can I use Metasploit to hack this lame forum? It's regarding forum.kajgana.com. And kajgana.com, if possible. Please answer. With regards - KaiTekk".

После појавувањето на KaiTekk на форумот на Metasploit администраторите ќе го заклучат форумот и ќе го сменат името во KaiTekksploit. Тоа е исто како Кевин Митник да оставил порака на сајтот на FBI.

ова беше туторијал од Acid. Ацид пред да нападне си прави планче и туторијал како треба сето тоа да биде :) Во оваа борба ќе сум сам бидејќи не ми треба помош да се борам со лесна мамка како ацид.

Кевин Митник има посебен фајрвол на компјутерот специјално за кајтек.

Каитекк е нонстоп онлајн ама се крие...за другите да мислат дека има BNC :)

Кога каитек седнува на компјутер да хакира, во НАСА, ФБИ и ЦИА се активираат проектили накај Русија и Кина

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom