Факти за Чак Норис

• Креатор на темата Креатор на темата Rootc
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш Чак Норис бил на Антлантида и од тогаш неа ја нема.

Чак Норис е толку стар, што кога бил ученик, немало предмет историја.:pos:

И еднаш Ајнштајн рече:,,Има 2 работи кои се бесконечни......Едната е универзумот,а другата е интелигенцијата на Чак Норис.....За оваа првата не сум сигурен!'' :pos2:

Еее луѓе луѓе....Чак Норис да не речеше "Let there be light" сега во темница ке седевме!:):):)

Само Чак Норис може да го фрли ножот на кантер.

зашто Господ се вика "господ" ?? - Зашто Чак Норис било зафатено :pos::zver:
ПС : ако го има бришете (ме мржеше да ја разгледувам цела тема):back:

Чак норис може да ги натера Челзи да изгубат од Манчестер:vozbud:

Не умираат сите што ќе го налутат Чак Норис. Некои успеваат да побегнат. Нив ги викаат астронаути.

Некое дете си одело по патот и го прегазило комбе а на комбето пишувало ``Чак Норис не те пушта да пораснеш``

Чак Норис знае да решава равенки со непознат број на непознати.

Чак Норис може сите да не истепа до еден, најкасно до два:pos2::pos2::pos2::pos2:

E, незнам дали ова поминало на темава, ама овој текст ме насмеа уште одамна. Не е поврзан со “Фактите за Чак Норис“ туку за неговите актерски квалитети.

Емоциите на Чак Норис!
После темелно прегледување на неговите филмови (нивно вртење по милион пати, стопирање сцени, длабоко, исцрпувачко размислување и пополнување комплицирани ексел табели), ние, локалните фанови на Чак Норис, конечно завршивме една енциклопедиска работа! Успеавме де ги пронајдеме, средиме и категоризираме сите емотивни изрази кои во изболиство ги поседува овој великан на холивудското карактерно глумиште!

Attachments

• caknoris.jpg
    caknoris.jpg
    68,7 KB · Прегледи: 24

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom