Факти за Чак Норис

• Креатор на темата Креатор на темата Rootc
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ЧАк Норис има 50$ , а ти имаш 100 ...
Чак Норис има повеќе
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Чак Норис ќе го реши проблемот си името :pos:

си биле шварценегер , ван дам и чак норис. и отишле во рајот. бог го прашал шварци зашто мислиш дека треба да те пуштам во рајот овој му рекол убивав ама добра цел. и отишол во пеколот. исто прашање му го поставил на ван дам. истиот одговор и ист резултат, влегол чак норис и му рекол на бог : батка седиш на моето место

Чак Норис е толку стар, што дури и Александар Македонски му должи пари.

не ме мешајте мене:nesvest:

Се стресе малце, си рече сега готов сум:pos:

Инаку, Чак Норис кога игра фудбал никогаш не губи.На топката и е страв да влези во голот на Чак.

Ако го тури чак норис во вода, рибите ајкули ќе се напрат...

само на чак норис може да му остане уклучен нетот ако нема платено 2 сметки од телекабел:pos2:

Чак Норис имал DialUp еднаш му снемало интернет, и од наредниот ден е измислен Broandband интернетот.

Чак Норис може да уапси полицаец.

Чак Норис еднаш бил застанат од полиција, и му било пронајдено крв во алкохолот.

Чак Норис преку телеком има специјален пакет со кој зборува за 0 денари кон сите национални мрежи, без месечна претплата.

Бајруш Сејдиу задоцнил еден час со испорака на цигари за Чак Норис, од тогаш тој е во притвор.

цунами настанува кога чак норис пере алишта во тихиот океан

Чак Норис ја носи рамбовката наопаку против уроци!:)

Pee Wee Herman има добиено смртна казна за мастурбирање во јавност.....Чак Норис има добиено награда за мастурбирање во јавност!:):):):):):):):)

И еве едно клипче за кое не треба коментар..
ќе извините ако се повторува..:):)

Некој човек плачел и дошол Супермен да види шо е и го прашуе чуекот зошто плаче и чуекот му одговара па ме тепаше Чак Норис и Супермен му одговара ,, ама па што се задираш ,, :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom