Facesitting

• Креатор на темата Креатор на темата The Masc
  • Време на започнување Време на започнување

The Masc

Somebody Stop Me
Член од
3 јануари 2011
Мислења
22
Поени од реакции
2
Што мислите за Facesitting т.е орално задоволување на девојка, додека таа буквално му седи или клечи на лицето од машкото (а богами и од девојката). Го практикувате ли таквиот начин на орален секс?
Значи не станува збор за 69, туку еднострано задоволување на девојката, филингот е друг, бар така мислам, да ве чујам вас...

Мене лично ми се допаѓа тоа и често го практикувам, ми се допаѓа дека девојката ја има контролата и темпото на ситуацијата, а може да стане и многу перверзно...

pic02.jpg

хахахах Јас не коментирам за ова само ке кажам дека поубаво е коа орално ке се задоволат и двете страни а вакви егзибиции не фала :)

Интересно ... нема да ми смета тоа да го правам .... т.е да му седам на саканиот ... така .... :back:

Не дај боже да ти прдни девојка ти :-)

Што,жените прдат? :)

Него на темата.Ова не би го практицирал од проста причина-Оваа поза е повеќе наменета(поприродна) за орално задоволување на анусот(далеку е клитот).Ова можи да се види само на порниќи :). Инаку е скроз ок друг начин на вагинално задоволување само во граници на нормалното.

Поз

Focus On The Subjesct
Имал/а ли некој/а воопшто такво искуство?

:O зошто толку наивно прашуваш? Како да e нешто табу позава или слично.
Баш ми е интересна позава as in foreplay. Првиот пат се случи спонтано, во добро синхронизиран секс. Мада имам и барано. :)

Да е женската обратно свртена од таа на сликата, е многу по функционално, и поубаво. Ист термин сепак. :)

Што,жените прдат? :)

Него на темата.Ова не би го практицирал од проста причина-Оваа поза е повеќе наменета(поприродна) за орално задоволување на анусот(далеку е клитот).Ова можи да се види само на порниќи :). Инаку е скроз ок друг начин на вагинално задоволување само во граници на нормалното.

Поз
Ако е девојката свртена накај тебе, клиторисот ти е точно на уста, а анусниот отвор дури е невозможно да го достигнеш со јазик така, пробај ке видиш:smeshko:

Epa iskreno ke si kazam deka ova e toa sto najmnogu me vozbuduva, no obicno go praktikuvame so toa sto jas sum svrtena obratno od devojkata na slikata. Najcesto kako predigra... i nezamenlivo e cuvstvoto. :vozbud:

ОК е. Не ми смета, ако она ужива нема ништо лошо или страшно. Јас верувам дека за сексот да биде супер и двајцата партенери треба да уживаат. Сум пробал и доста интересно е поготово кога свршува и кога се тресе нежно над мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom