Аплауз.
Не ми шетај по нерви многу нема иначе да го дадам мојот глас за да станеш модератор

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аплауз.
Доколку одлучиш да го избришеш профилот имаш фора 14 дена ако се предомислиш и да го откажеш бришењето, по 14 дена ти се брише засекогаш. Пробај, па ако не ти одговара не губиш ништо.
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 20:29 ---
Ете така. „Добро искористен Фејсбук“ > „без Фејсбук“.
Кој кур го користиш тогаш, избриши го.Имам Фејсбук. Поглупо нешто од Фејсбук, Твитер........ НЕМА!!!
Сеа напраив myspace, па да видиме како ќе оди...
Види у зима и јас седам пред нет повеќе од што треба. А како ми се погоди кога правев операции и бев дома неподвижен со месеци топ.мислам дека по популарноста фејсот е далеку пред гугле+ и твитерот..но ете некако се навлеков на него и постојано висам ..
Нема везе јас го имав декативирано профилот повеќе од 2 години, и кога го вратив си стоеше се исто.
Инаку твитер го користам за giveaways од youtube, а google+ многу ретко. Facebook најчесто за комуникација со колешкиве и за известувањата на факс, и да си објавувам песни на секое. ^_^
Сеа напраив myspace, па да видиме како ќе оди...
Фино.Не ми шетај по нерви многу нема иначе да го дадам мојот глас за да станеш модераторна форумов
![]()
Имам Фејсбук. Поглупо нешто од Фејсбук, Твитер........ НЕМА!!!
Имам Фејсбук. Поглупо нешто од Фејсбук, Твитер........ НЕМА!!!
стави линкови од фб и твитер во потпис да те адниме сите во случај да не си достапен на форумов![]()