- Член од
- 28 мај 2009
- Мислења
- 3.361
- Поени од реакции
- 3.963
Не ми шетај по нерви многу нема иначе да го дадам мојот глас за да станеш модератор на форумовАплауз.
Не ми шетај по нерви многу нема иначе да го дадам мојот глас за да станеш модератор на форумовАплауз.
Нема везе јас го имав декативирано профилот повеќе од 2 години, и кога го вратив си стоеше се исто.Доколку одлучиш да го избришеш профилот имаш фора 14 дена ако се предомислиш и да го откажеш бришењето, по 14 дена ти се брише засекогаш. Пробај, па ако не ти одговара не губиш ништо.
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 20:29 ---
Ете така. „Добро искористен Фејсбук“ > „без Фејсбук“.
Кој кур го користиш тогаш, избриши го.Имам Фејсбук. Поглупо нешто од Фејсбук, Твитер........ НЕМА!!!
Пушти по ПП да се ф'ф-неме..Сеа напраив myspace, па да видиме како ќе оди...
Види у зима и јас седам пред нет повеќе од што треба. А како ми се погоди кога правев операции и бев дома неподвижен со месеци топ.мислам дека по популарноста фејсот е далеку пред гугле+ и твитерот..но ете некако се навлеков на него и постојано висам ..
Нема везе јас го имав декативирано профилот повеќе од 2 години, и кога го вратив си стоеше се исто.
Инаку твитер го користам за giveaways од youtube, а google+ многу ретко. Facebook најчесто за комуникација со колешкиве и за известувањата на факс, и да си објавувам песни на секое. ^_^
Сеа напраив myspace, па да видиме како ќе оди...
Фино.Не ми шетај по нерви многу нема иначе да го дадам мојот глас за да станеш модератор на форумов
стави линкови од фб и твитер во потпис да те адниме сите во случај да не си достапен на форумовИмам Фејсбук. Поглупо нешто од Фејсбук, Твитер........ НЕМА!!!
Имам Фејсбук. Поглупо нешто од Фејсбук, Твитер........ НЕМА!!!
https://www.facebook.com/sungerbob.pantalonovski.5?fref=tsстави линкови од фб и твитер во потпис да те адниме сите во случај да не си достапен на форумов