Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Само шо забележав дека има тема за фејсбук проблеми xD
Пред околу 1 година ми се изгуби разговорот на левата страна, коцките што ти излегуваја со кој најмногу разговараш. Дане постои начин да се вратет?
Сега со новиот редизајн на насловната, воопшто ги нема, така да кога постепено сите ќе го добијат новиот редизајн никој нема да ги има коцките од лева страна.

Зошто го упропастија фејсот толку? Денес го добив новиот изглед, катастрофа ми е. Ептен ми е несреден, збуткан, нафрлан, никаков. Никако неможам да се навикнам, и кога и да го отворам ми боде очи.

Вие да не очекувавте кон подобро да се промени ? :unsure:

Абе одма би го избришал, ама премногу сум зависен од него затоа што сите контакти ми се таму.

Дечки, прееска го дополнував профилот со работа, место на живеење итн. ама потоа се премислив и го отстранив тоа од профилот. Ама сега ми се јави едно мало проблемче - на почетната страна лево кај „пријатели“ ми стојат тие додадените (на сликава заматени се) и никако неможам да ги тргнам од тука. Има опција само „архивирај“ ама и да се архивирани пак стојат. Help me!

picture1.png

кога ке оклучам фб ми запекнува компјутерот што можи да биде тоа ви се молам итноооо

Како може да се подеси на новиов timeline да се подеси само пријателите да можат да ти праќаат порака во inbox?

Како може да се подеси на новиов timeline да се подеси само пријателите да можат да ти праќаат порака во inbox?
Мислам дека не може сега тоа беше порано сега изгледа ја укинале таа опција

Можи и сега, ама ретко кој знае како тоа можи да се подеси.[DOUBLEPOST=1397303070][/DOUBLEPOST]
Who can contact me ?

Strict Filtering
Mostly just friends — you may miss messages from other people you know
Ама така пак може и други што не ти се пријатели да ти пишат, само се зачувуваат во папката "друго''

До сега имав забрана некои пријатели да ми гледаат слики и објави. Дали има опција да тргнам пр. за слики но претходно што биле објавени во периодот дур било забрането и понатаму да не ги гледаат, а тие од сега па натака да ги гледаат?

Зошто не можам да го гледам мојот профил ни слики ни ништо исто и профилите на пријателите?

Веќе неколку дена не добивам безбедносен код по смс (а од моб сум логиран :tapp: ) ? Чаре ? :свиркам:

Што му е курац на фејсбуков?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom