Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Само кај мене е нешто нов фејзбуков или...? :гик:

Еве слика... проверив и на Хромот, ама таму е по старо.

2ng7i87.jpg

Последно уредено:
Само кај мене е нешто нов фејзбуков или...? :гик:

Еве слика... проверив и на Хромот, ама таму е по старо.

2ng7i87.jpg

ќе биде вака наскоро кај сите

Нели имаше една програма на интернет да си го најдеш двојникот на фејсбук ставаш твоја слика таму и ти бараат профили што профилната им личи на тебе., знае некој како се вика програмот?

Пак ли го заебаа, сликите не се прикачуваат ни праќаат преку пораки. :facepalm:

До мене ли е или од кога се смени не може да се пуштат видеата ,не од јутуб ,туку фб видео?

Ми стигна порака од некоја нешто као ти го видов профилот и сакав да ти пишам, ама ти врати ми на мејл (и некој си мејл има) и ќе можеш да најдеш информации за мене и слики од мене... на прво читање ко понуда за брак ми звучеше :pos:
Знае некој шо е финтава да ми подобјасни ? :pos:

Ми стигна порака од некоја нешто као ти го видов профилот и сакав да ти пишам, ама ти врати ми на мејл (и некој си мејл има) и ќе можеш да најдеш информации за мене и слики од мене... на прво читање ко понуда за брак ми звучеше :pos:
Знае некој шо е финтава да ми подобјасни ? :pos:

Таа е една од ќерките на Нигерискиот принц, на времето што праќаше мејлови.:D

Дечки зашто кога ке ставам на FB некоја објава или слика ја ставам да можат сите да ја гледат значи си стои на зид кај мене но ако не си ми приајтел кога ке влезеш кај мене на профил на самиот зид сликата ја нема а ја дава во фотографии што може да е помешано пробав се и пак исто

Значи ми дадоа линк од профилот на една личност што сакав да ја додадам , и ми пишува дека страницата не постои. Се оклучив од друг профил и отидов на линкот , профилот постои. :) Дали тоа значи дека сум блокиран?

Значи ми дадоа линк од профилот на една личност што сакав да ја додадам , и ми пишува дека страницата не постои. Се оклучив од друг профил и отидов на линкот , профилот постои. :) Дали тоа значи дека сум блокиран?

да.

Како да направам да не може да ме тагираат во статуси или коментари? Или нема таква опција воопшто ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom