Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кај мене на фејсбукот пак почнаа да се јавуват тоа известувањата за последните активности на пријателите.Тоа шо се покажува у десниот горен агол,над чатот.Се гасе ли тоа некако?

Абе кај мене на фејсбукот пак почнаа да се јавуват тоа известувањата за последните активности на пријателите.Тоа шо се покажува у десниот горен агол,над чатот.Се гасе ли тоа некако?
Епа имаш над активностите опција hide и ќе го снема ticker-от.

Сега пред две минути ми се смени фејсбуко, и ми се појави нов дизајн, кој не ми се допага.
Дали може некако да си го вратам старио???

Kako da gi nateram tetka mi i baba mi da prestanat da mi komentiraat na sliki? :)

Sala na strana. Ima edna grupa na koja ne mozam voopsto da komentiram, da gi spodelam postovite nivni ili da komentiram na nivni objavi. So site drugi grupi sto gi imam lajknato ne se slucuva ova, samo so taa poedinecna. Sto e rabotata?

Kako da gi nateram tetka mi i baba mi da prestanat da mi komentiraat na sliki? :)

Sala na strana. Ima edna grupa na koja ne mozam voopsto da komentiram, da gi spodelam postovite nivni ili da komentiram na nivni objavi. So site drugi grupi sto gi imam lajknato ne se slucuva ova, samo so taa poedinecna. Sto e rabotata?
Te ima banirano adminot

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Еден проблем имам , кога флевам на ФБ си пишам Емаил- пасворд стискам Ентер , и ми излегува повторно да внесам Емаил и пасворд хмм, пишам рандом бројки букви и ми флева на ФБ :vozbud: исто приметив и на емаил, и на некој страни што имам акаунте итн, се случува често тоа.....се случило тоа на некој од вас или ?? некој нешто хак да не пробува да направи?

има овде некој кој што се има рекламирано на фб со пејпал акаунт?

итно!
отворив во подесувањата и ми јавува од кој уреди сум се најавил. користам интернет од оне, и таму секогаш ме јавува дека сум најавен од скопје.. е сега, пиши дека сум бил најавен и од куманово, и од прилеп , (пиши и од битола, али то од друг компјутер). прашањето ми е, дали е можно поради некоја грешка да јавува неточна локација или ми е пробен фб-то?

абе ... кај сите се смени изгледот на фб-от , само кај мене не :pos:
Може нешто сам да сторам или треба да чекам самото да се смени?

абе ... кај сите се смени изгледот на фб-от , само кај мене не :pos:
Може нешто сам да сторам или треба да чекам самото да се смени?

подобро да не ти се менит ФБ, новиот е катастрофа

Абе, да прашам - што е разликата меѓу 'deactivate' и 'delete' ?

Oсвен што со второто демек не можеш да се вратиш никогаш веќе? Дали се губат и разговори со пријателите, фотографии каде што се тагнати истите или ?

Само шо забележав дека има тема за фејсбук проблеми xD
Пред околу 1 година ми се изгуби разговорот на левата страна, коцките што ти излегуваја со кој најмногу разговараш. Дане постои начин да се вратет?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom