M
mordekaj
Гостин
Абе кај мене на фејсбукот пак почнаа да се јавуват тоа известувањата за последните активности на пријателите.Тоа шо се покажува у десниот горен агол,над чатот.Се гасе ли тоа некако?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа имаш над активностите опција hide и ќе го снема ticker-от.Абе кај мене на фејсбукот пак почнаа да се јавуват тоа известувањата за последните активности на пријателите.Тоа шо се покажува у десниот горен агол,над чатот.Се гасе ли тоа некако?
Веќе се снајдов, но сепак фала друже.Епа имаш над активностите опција hide и ќе го снема ticker-от.
НеСега пред две минути ми се смени фејсбуко, и ми се појави нов дизајн, кој не ми се допага.
Дали може некако да си го вратам старио???
Te ima banirano adminotKako da gi nateram tetka mi i baba mi da prestanat da mi komentiraat na sliki?
Sala na strana. Ima edna grupa na koja ne mozam voopsto da komentiram, da gi spodelam postovite nivni ili da komentiram na nivni objavi. So site drugi grupi sto gi imam lajknato ne se slucuva ova, samo so taa poedinecna. Sto e rabotata?
И кај мене е стариот. Ќе си почекамеабе ... кај сите се смени изгледот на фб-от , само кај мене не
Може нешто сам да сторам или треба да чекам самото да се смени?
абе ... кај сите се смени изгледот на фб-от , само кај мене не
Може нешто сам да сторам или треба да чекам самото да се смени?