- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.104
- Поени од реакции
- 15.067
Не е до тебе. Така е речиси секаде.Многу е спор фејсот денеска, до мене е или кај сите е така? Некогаш и ерор ми дава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е до тебе. Така е речиси секаде.Многу е спор фејсот денеска, до мене е или кај сите е така? Некогаш и ерор ми дава.
Ова копче ти е да ги сортираш сликите, т.е ти ги покажува сликите кои си ги споделил со Јавност(Public), Пријатели на пријатели ( Friends of friends) и Пријатели (Friends), а пак See all ( Види ги сите) ти ги покажува сите слики кои си ги споделил, така да ова не е за лимитирање на приватноста, туку за сортирање/ подредување на сликите кои си ги споделил.
Фала, а случајно да не знаеш каде е тоа за лимитирање?Баш и не сум се замарал многу околу фб-во![]()
избришав слика од ф.б дали мозе некако да се врати или отиде за секогаш
http://gsm.mk/ogromen-bag-facebook-povekje-ne-raboti-na-androidНе отвара Facebook App и тоа ти е!!![]()
Го избриша разговорот или личноста?Кај можам да проверам одреден разговор со одредена личност што сум ја правел во минатото?
-Ја избришав неодамна од чат, па сега дали негде во компјутерот можам да го пронајдам тој дел?
Го избришта разговорот или личноста?
Обично може да биде во inbox, друго, архивирани или спам.
епа, bacio si sve niz rijeku.Разговорот.