Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да гледам одредени фотографии на фејсбук, без разлика дали се мои или пак на пријатели. Не се работи за некаква забрана, туку скриптата не може да ги вчита од некои причини.
Чаре некое?

Вчера пробав од еден постар акаунт да ставам админ на страна али со маил, и за 5 минути истиот акаунт ми се заклучи и пишува
c7e8fe4a2fdf78861b30f71d3c912096.png

е сега проблемот е што не го знам сигурносното прашање (не ни се сеќавам дека имам ставено)
а неможам ни да ги идентификувам сите 5 слики што се појавуваат
fa80468795e55e7ec1a54fce95016e48.png

па има ли некој начин да се „префрли’’ страната на друг акаунт без да влегувам во овој? бидејки кога одам во
Admin Invites на тој профил што го пишав меилот
пишува
тој и тој invited you to become a Manager
и кога стискам Accept покажува
Account Temporarily Unavailable
Your account is temporarily unavailable. Regain access by logging in from a web browser.
If you think you're seeing this by mistake, please let us know.
Страната е голема па затоа, чаре?

Здраво дечки едно прашање зашто не ми стигаат нотификации од личности кој ме следат кога ставаат like или коментираат во нотификцаии не ми се покажува ништо

Не знам дали има некои нови подесувања на ФБ, до скоро кога ке отидеше со маусот на името од пријателот (на статут) се појавуваше облаче каде имаше прилагодувања каде можеше да подесиш што од таа личност да добиваш известувања како помалку важни или само важни и имаше да се штиклира подетално (дали да не добиваш инф. за игри , слики итн). Сега таа опција ја нема. Дали некој знае како да се врати таа опција?
поздрав
И шо му помогна со линков ? Иначе за тој што прашал, смени јазик во English US или UK и ќе работи[DOUBLEPOST=1393782234][/DOUBLEPOST]
Ми е потребна помош, ама не и толку мене колку што ќе си помогнете сами (ако сте заинтересирани). Се работи за добивање лајкови (легално се разбира) со помош на една веб страна. Финтата е следна, си влагаш ти на странава, се регистрираш и после што треба да праеш е да стискаш лајк на фејсбук слики, фб страни, следење на фејсбук, следење на твитер, инстаграм, гугл и друго.. Ако имате време и ги праете горе наведенине работе и за тоа добивате одреден износ на поени (зависи кој колку дава за одредена извршена работа). Лајкнуате слике од цел свет, од некои индијци, африканци, а препоручуем тоа да го праете од друг профил. Плус со добиените поени се заработуе и паре, ама да стигнеш до 1$ ти требаа 5000 поена.
Линкот кј што може да се регистирате е овој..
http://likesplanet.com/promote.php?ref=BackAAAAAAќе бидете мој реферал, а доколку некој го напрае ова и има некој проблем слободно може да ми се обрати.
Поздрав :)
Пази ќе се збогатиш :D

Pozdrav ,
Facebook Fan Page mi hakiran pred 7 dena , pa bi ve zamolel ako znae nekoj , koja e najbrzata i najkratkatkiot pat da go vratam Fan Page-ot ?
Imam argumenti od kogo e hakiran i koga , i dali znae nekoj , dali preku nasata policija e mozno ili preku nekoja organizacija deka preku FB mnogu sporo odi ?
Blagodaram .

Pozdrav ,
Facebook Fan Page mi hakiran pred 7 dena , pa bi ve zamolel ako znae nekoj , koja e najbrzata i najkratkatkiot pat da go vratam Fan Page-ot ?
Imam argumenti od kogo e hakiran i koga , i dali znae nekoj , dali preku nasata policija e mozno ili preku nekoja organizacija deka preku FB mnogu sporo odi ?
Blagodaram .

Ме изнасмеа. Не сакам да звучам сурово, но стварно дали мислиш дека полицијата бѝ се замарала со тоа? :D Како прво не е под нејзина моќ, ќе мора да си ги контактираш Facebook и да им пишеш сѐ што како - убаво склопено на англиски па чекај одговор.

Ме изнасмеа. Не сакам да звучам сурово, но стварно дали мислиш дека полицијата бѝ се замарала со тоа? :D Како прво не е под нејзина моќ, ќе мора да си ги контактираш Facebook и да им пишеш сѐ што како - убаво склопено на англиски па чекај одговор.
Toa go praam veke 2 nedeli no nikogas ne dobijam odgovor od niv !
-------------------------------------------------------------------------------------
Ме изнасмеа. Не сакам да звучам сурово

Nemoj :) Denes bev vo MRT na 14 sprat i najdov pomos ! Tokmu za hakirani sajt-ovi i profili bile tamu , ova denes go znaev .
No sepak blagodaram za odgovorot .

Toa go praam veke 2 nedeli no nikogas ne dobijam odgovor od niv !
-------------------------------------------------------------------------------------
Ме изнасмеа. Не сакам да звучам сурово

Nemoj :) Denes bev vo MRT na 14 sprat i najdov pomos ! Tokmu za hakirani sajt-ovi i profili bile tamu , ova denes go znaev .
No sepak blagodaram za odgovorot .

Интересно, те молам пиши ако го решиш проблемот да си знам и јас за следен пат, можеби стварно нешто се сменило... али пак, не верувам додека не видам со свои очи. Поздрав, и со среќа.

Da ne imate problem so FB, ne se otvara preku mrezata na One.

ми стигна вирус во порака од пријател IMG_0063.zip внатре беше некој јава вирус ваљда, некој информации за ова? Избрзав го отворив но нодот го стопираше и ведна после тоа ја избришав цела конверзација со се него ради безбедносни причини, е сега колку има шанси да се препрати на пријателиве што и имам и колку е опасен ако има некој инфо.

како се мести фејсбуко пријателите шо ми се да не можат да ми пишат на ѕидо?

како се мести фејсбуко пријателите шо ми се да не можат да ми пишат на ѕидо?
Ќе кликнеш на тоа во десниот ќош, како кругче што е --> Settings ---> Timeline and Tagging --> Who can post on your timeline? ---> Only me. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom