Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Ви се смени малата сликичка? На нејзино место сега стои моето име т.е името на корисникот?
2yjriqd.jpg

Ај некој кој користи Graph search ако сака да ми одговори???

Има ли шанса некако да блокирам страна на фејсбук ( да не добивам нотификации на sidebar-ot дека некој стиснал лајк или коментирал на нешто што е постирано од таа страна)

Ве покажува онлајн иако сте off?

Како се ставаат новите глупости што се јадам, пијам, гледам.. итн во статус? :D

Како се ставаат новите глупости што се јадам, пијам, гледам.. итн во статус? :D

Кога идеш да ажурираш статус ќе ти се појави вакво

2u6emoh.jpg

33nxcw3.jpg

kvolx.jpg

Можеби сеуште го нема кај сите, ама полека гледам го додааваат на сите корисници.

Има ли шанса некако да блокирам страна на фејсбук ( да не добивам нотификации на sidebar-ot дека некој стиснал лајк или коментирал на нешто што е постирано од таа страна)

Нема чаре ?

Пример Симона Симоновска лајкс а фото он Vogue.com
има ли шанса некако да го блокирам Vogue.cоm така да не излегува кога 10 жени што ги имам за пријателки ќе кликнат лајк на слика од таа страна ?

the добро не ми е the јасно што е со the луѓево што ова го the употребуваат на the секој the збор .. :facepalm:

Ty8Ngxa.jpg

Скоро недела дена више неможем да се логирам од телефон на фб, односно почетна ми ја вади како на сликата погоре. Што е финтава ?

Ty8Ngxa.jpg

Скоро недела дена више неможем да се логирам од телефон на фб, односно почетна ми ја вади како на сликата погоре. Што е финтава ?

izbrisi istorija na prebaruvacot i kes ili koristi opera mini

Дечки да не знае некој како можам да влезам во фејсбук профил...Очајно морам, верувајте се работи за добри цели...се надевам знае некој.Однапред Ви благодарам...

Дечки да не знае некој како можам да влезам во фејсбук профил...Очајно морам, верувајте се работи за добри цели...се надевам знае некој.Однапред Ви благодарам...

Аман бе друже со вакви прашања, така ако се влегуваше во фејсбук кај ќе му беше крајот..
Безбедносно прашање, безбедносно поврзување, известување (на меил/телефон) при најава, одобрување на најава со код преку мобилен, код генератор и мислиш дека сето тоа со неколку клика може да се заобиколи и да се влезе во нечиј профил ?

Ај да речеме дека ќе го дознаеш корисничкото име (fb.com/ime.prezime) а лозинката, како ? Ќе пробуваш неколкупати, после некаде 5-6 обиди се заклучува акаунтот на 24 часа.

Па пишуваш mail и password и се логираш :D LOL

Мејлот го имам, ама не знам како успеваат да влезат во профилот на некој..мене лично едно 3-4 пати ми е хакнат ..затоа прашувам бидејќи сум некако лаик по овие хакерски заврзлами :нинџ:
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 21:38 ---
Мејлот го имам, ама не знам како успеваат да влезат во профилот на некој..мене лично едно 3-4 пати ми е хакнат ..затоа прашувам бидејќи сум некако лаик по овие хакерски заврзлами :нинџ:

Кој ѓавол му е на Фејсбуков денеска? Има ли некој друг проблем ко мене, нешто ми вика дека сајтов има проблеми и не функционира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom