Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
На сите им се смени фејсбуков, само мене не ми се сменил уште а пред месец ипол кликнав на линкот за да ми се смени побрзо. o_O

На сите им се смени фејсбуков, само мене не ми се сменил уште а пред месец ипол кликнав на линкот за да ми се смени побрзо. o_O
Исто и кај мене, дури брат ми кој не се замара со такви работи, го има новиот timeline
:eek:

И кај мене не се сменил па што, неможе преку ноќ кај сите да се смени. Многу корисници има фејсбук не заборавајте.

И кај мене не се сменил па што, неможе преку ноќ кај сите да се смени. Многу корисници има фејсбук не заборавајте.

Другар, само кажав дека тие што не се замарале со кликањето за побрзо да им се смени, побрзо им се сменил нив отколку нас. Ја не реков дека се жалим или не ми одговара, или дека не знам колку корисници има фејсбук ;)

Сакам да си купам фб-кредити.. како да го сторам тоа? Немам кредитна картичка и гледам неможе ни преку моб.. ја нема Македонија.. Пред некој ден на youtube пронајдов видео како до бесплатни фб кредити но ми излегува Surveys и има неколко теми да одберам.. Одбрав 1 и бев насочен на некој си македонски сајт за да пратам порака и да добијам некоја мелодија.. Дали после тоа.. ако пратам порака ке добијам фб кредити?

Сакам да си купам фб-кредити.. како да го сторам тоа? Пред некој ден на youtube пронајдов видео како до бесплатни фб кредити но ми излегува Surveys и има неколко теми да одберам.. Одбрав 1 и бев насочен на некој си македонски сајт за да пратам порака и да добијам некоја мелодија.. Дали после тоа.. ако пратам порака ке добијам фб кредити?

Не биди како малите деца другарче,surverys ти е само уште еден начин на измама и одземање пари.

2qbvoeu.jpg

Што е финтава со рекламеве што ми се покажуаа на сликеве ? Како да ги тргнем ?

Што е финтава со рекламеве што ми се покажуаа на сликеве ? Како да ги тргнем ?

Тоа ти е вирус во компјутерот или поверојатно некоја екстензија во броусерот. Влези во екстензиите и избриши ги тие што не си ги инсталирал, или одново инсталирај го целиот броусер.

Со новиот timeline само профилот има нов лик или и почетната страна ?

Со новиот timeline само профилот има нов лик или и почетната страна ?

Само профилот. Ќе има и промени на почетната страна со новиот News Feed, ама сега за сега го пуштаат само за оние кои се регистрирани на листата на чекање.
http://www.facebook.com/about/newsfeed

Пошто ти ја затворија темата а постот ми остана напишан, не за џабе се мачев. :)

Барав не видов такво нешто... Кога ќе се пуштиш на ПЦ постирај линк... не се брзам :)
И сакам да знам колку има ефект ако си запознат со тоа...

Ке ти пратам кога ке се уклучам.

За ефект зависи што ке рекламираш. Братучед ми на неколку пати пушти таква реклама да кружи на Балканов и беше задоволен. После плаќањето имаш друго мени/изглед и графички ти е прикажано на колку корисници им е покажано и колку кликнале на рекламата т.е ја отвориле.

Имаше се сеќавам и една опција во ценовникот времетраењето на рекламата да ти е на пример 20 дена НО секое кликање ти зема од 'кредитот' (25 центи отприлика) и ако имаш многу кликања рекламата ќе ти заврши порано или пак со истекот на 20иот ден кредитот ти пропаѓа.

Имаше најразлични опции, најбитно е насловот и сликата да ти се добро осмислени, да го привлечат корисникот. :)

Што планираш да рекламираш? (изрекламирај го прво тука, 45к членови има + гости). :p

Има некој друг проблем со пораките, кои воопшто не се отвараат и не можеш ништо да пратиш на никого?

Кога сум исклучен кај другите покажува онлајн дека сум :cautious:
и зашто она што го лајкувам vо activty log ми покажува дека е public кога се ми е блокирано, односно да неможе ништо да се види ако не си ми пријател??
--- надополнето: 17 април 2013 во 13:33 ---
Кога сум исклучен кај другите покажува онлајн дека сум :cautious:
и зашто она што го лајкувам vо activty log ми покажува дека е public кога се ми е блокирано, односно да неможе ништо да се види ако не си ми пријател??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom