- Член од
- 16 септември 2007
- Мислења
- 1.486
- Поени од реакции
- 338
Не те разбирам што сакаш да прашаш. ако не сакаш да ги читаш, само unlike и готово,
или нешто друго е во прашање???
Aj da probam ako e toa toa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не те разбирам што сакаш да прашаш. ако не сакаш да ги читаш, само unlike и готово,
или нешто друго е во прашање???
Исто и кај мене, дури брат ми кој не се замара со такви работи, го има новиот timelineНа сите им се смени фејсбуков, само мене не ми се сменил уште а пред месец ипол кликнав на линкот за да ми се смени побрзо.![]()
И кај мене не се сменил па што, неможе преку ноќ кај сите да се смени. Многу корисници има фејсбук не заборавајте.
Сакам да си купам фб-кредити.. како да го сторам тоа? Пред некој ден на youtube пронајдов видео како до бесплатни фб кредити но ми излегува Surveys и има неколко теми да одберам.. Одбрав 1 и бев насочен на некој си македонски сајт за да пратам порака и да добијам некоја мелодија.. Дали после тоа.. ако пратам порака ке добијам фб кредити?
Што е финтава со рекламеве што ми се покажуаа на сликеве ? Како да ги тргнем ?
Со новиот timeline само профилот има нов лик или и почетната страна ?
Барав не видов такво нешто... Кога ќе се пуштиш на ПЦ постирај линк... не се брзам![]()
И сакам да знам колку има ефект ако си запознат со тоа...
Има некој друг проблем со пораките, кои воопшто не се отвараат и не можеш ништо да пратиш на никого?