Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Прочитав на форумов имало опција activity log за да видиш на кого си ги гледал профилите, кај се наоѓа неможам да го најдам тоа ? Има за кај имаш лајкнато, коментирано и слично ама никаде неможам да најдам каде е за профили што си гледал.

Прочитав на форумов имало опција activity log за да видиш на кого си ги гледал профилите, кај се наоѓа неможам да го најдам тоа ? Има за кај имаш лајкнато, коментирано и слично ама никаде неможам да најдам каде е за профили што си гледал.
Шпионе каj кого проби во профил па сакаш да гледаш што пребарувал, а? А? :ROFLMAO:

Прво одиш во Activity Log

03.19.2013-13.40.png

па после

03.19.2013-13.42.png

Значи имам активирано безбедносен код на мојот мобилен за секое логирање на фб од друг уред,а секако на мојот компјутер е зачувано да не бара,меѓутоа веќе скоро цел ден,два ми бара код за да се логирам,а кодот не стига на мобилниот.
Пробав со опцијата за праќање на смс порака F за некој код но и тој не го прифаќа,им пишав на меил,кој во него ми бараа слика од лична карта и потполно објаснување за проблемот.

Некој друг запознаен со ова нешто?

Да, јас. Не прашував на форум затоа што си ги следев инструкциите од фејсбук што ми ги дадоа и ми се врати акаунтот.

Дечки имам проблем со фб чатот, одредени пријатели,т.е само еден пријател кога е онлајн кај сите други го покажува со зелено, а само кај мене исклучен, меѓутоа неможе да е ништо до типот да те има ставено намерно офлајн, бидејќи се уклучува од андроид апликација вообичаено и покажува пред колку време бил уклучен, а доколку е во моментот на фб ми покажува дека бил уклучен пред една, или 2-3 минутки , кога ке одам рефреш на страната. Истото ми се случи и пред еден месец, но тоа траеше само 2 дена и после се стабилизира. Ако некој знае како да го средам тоа ве молам пишете тука. Ви благодарам однапред!

Се смени чатов у курац.

Дечки, имам сериозен проблем. Кодот не ми стига на мобилниот никако, а не сум во можност да се логирам од препознаен уред, бидејќи предтоа морав да ги избришам историите. Сега чаре? :/

Може ли да се провере дали некој те е блокирал на FB?

Може ли да се провере дали некој те е блокирал на FB?
можеш да му го отвориш профилот од твојот? Ако не можеш а можеш од било кој друг профил тогаш си блокиран.

Имам прашање. Еве веќе една недела немам пристап до мојот фб профил. Морав да ја избришам историјата на сите 3 компјутери дома што ги имам и после тоа кога ме праша за код од тел, тој никако не ми стигаше на мобилниот. Имаше опција некако да си го вратам профилот ако се логирам од препознаен уред. Се обидов од кај другар (се имав кај него неколкупати и порано логирано, а тој и не ја брише историјата), но пак не успеа. Вчера, исто од кја другар, гледам дека сум имал активност 18 часа порано. Дали постои можност профилот да ми е хакнат???? :////

Зошто веќе подолго време местото каде што пишува кој има роденден денеска, ми го снема од почетна ?
Во моментов го снема целиот news feed ticker.. има ли некој со ваков проблем ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom