Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Правам рефреш на почетна и ми се појавува ова:
Account Temporarily Unavailable.

Твојот профил е моментално недостапен поради проблем со страната. Очекуваме ова да се реши брзо. Ве молиме try again за неколку минути.
Чаре
Трај агин за неколку минути :icon_lol:

Ме интересира една информација. Хакнат ми беше фејсбук профилот и тоа сосем случајно открив. Ставив да ми стига дополнителен код на мобилниот и ми стигна нотификација дека сабајлето околу 5 некој бил логиран, системот прашуваше дали тоа сум бил јас. Ме интересира како е можно да се хакира профилот? Дали по ставањето на сигурносниот код тоа значи дека хакерот морал пред тоа да ја има пробиено шифрата или не? И колку е изводливо да се хакира акаунт со дополнителнава заштита (код што стига на моб.)???????????????

Attachments

• rr.JPG
    rr.JPG
    104,5 KB · Прегледи: 10
Ме интересира една информација. Хакнат ми беше фејсбук профилот и тоа сосем случајно открив. Ставив да ми стига дополнителен код на мобилниот и ми стигна нотификација дека сабајлето околу 5 некој бил логиран, системот прашуваше дали тоа сум бил јас. Ме интересира како е можно да се хакира профилот? Дали по ставањето на сигурносниот код тоа значи дека хакерот морал пред тоа да ја има пробиено шифрата или не? И колку е изводливо да се хакира акаунт со дополнителнава заштита (код што стига на моб.)???????????????

Attachments

• rr.JPG
    rr.JPG
    104,5 KB · Прегледи: 10

Attachments

• rr.JPG
    rr.JPG
    104,5 KB · Прегледи: 14
Што да направам ,за да не ме внесуваат во било какви групи , или доколку сака да ме аддне во групата јас да потврдам :eek:.... И дали постои опција што и да лајкнам да не може да го гледат френдовите.

Шо е со фејсов во последно време...Им пишувам на чат и тоа што им го пишувам не им стасува, заебано е. :mad: Ми пишуваат неможам да вратам...Го има некој проблемов, ако знае некој нека пише како да го средам...

сакам да рекламирам една страница на facebook па знае ли некој да објасни како оди постапката. ме интересира колку наплаќа фацебоок дали наплака од ден или од клик на некоја страна? еве на пример сакам да рекламирам фацебоок страница дали ке наплати доколку некој ја отвори страницата и не ја лајкува? :)

Усеал да се логира, но поради дополнителната заштита не успеал да пристапи кон акаунтот, затоа смени пасворд и мејл, не прави вакви киксови.

Јас имам проблем ,

Во фирмата кај што работам имавме фејсбук страна, ама некако , некој успеал да ја пробие и да ни ги тргне сите што фигуриравме како административци, е сега , пратив репорт ама џабе,нема никаков одговор.Кога успеав да дојдам во контакт со квази хакерот ми пракаше уцени за да ни ја додели повторно страницата , пробав да го договорам лично да се видиме и да му компензирам за страницата (нормално не финансиски,туку на поагресивен недоличен начин) не успеав.

Е сега, дајте некое чаре како да ја средам работава, дека многу ми помага околу организација на тоа што го работам. Некој викаат да пријавам во АЕК , во полиција и незнам што како, малце е претеризам тоа али ако нема друго ке мора да се интервенира.

Усеал да се логира, но поради дополнителната заштита не успеал да пристапи кон акаунтот, затоа смени пасворд и мејл, не прави вакви киксови.

Не, токму напротив, воајеров успеал да си влезе на профилот и со дополнителната заштита со код на мобилен, тоа сакам да кажам. Бидејќи ако тој се логирал со шифрата, а бил спречен да влезе на акаунтот заради кодот, мене ќе ми стигнеше код на телефонот и така ќе знаев дека некој се обидува да влезе или да го користи мојот профил во период кога јас не сум уклучен. Тоа ме интересира. Како е можно со лозинка и дополнителнава заштита да успее да влезе??????

имам проблем.

На Facebook Кога некој ке ми стисне лајк на нешто или пак ке пише коментар, не ми идат известувања.... помош ве молам ??? Поздрав

Пред малку ми стигна порака од фејсбукот дека некој со имејл (d******g********@*****.com) или така нешто беше точно ми го одговорил сигурносното прашање и пробува да ми влезе на профилот и дали доколку тоа не сум јас сакам да си сменам пасворд на профил и пасворд на имејл, и тоа и го направив.

Можно е сега да ми влегува на профилот?

п.с Како е можно некој да проба да ми влезе, кога го имам скриено имејлот и можам да го гледам само јас, а друг никој не го знае, освен некои другари од кај што се имам логирано ?

Пред малку ми стигна порака од фејсбукот дека некој со имејл (d******g********@*****.com) или така нешто беше точно ми го одговорил сигурносното прашање и пробува да ми влезе на профилот и дали доколку тоа не сум јас сакам да си сменам пасворд на профил и пасворд на имејл, и тоа и го направив.

Можно е сега да ми влегува на профилот?

п.с Како е можно некој да проба да ми влезе, кога го имам скриено имејлот и можам да го гледам само јас, а друг никој не го знае, освен некои другари од кај што се имам логирано ?

И кај мене стаса тоа, ја си го сменив за во секој случај, и не ми стасало прв пат ми има стасано неколку пати, немај гајле. :)

Абе шо е ова у курац...ми излегува на профил дека сум лајкнал некакви албански страници и незнам што, а уствари немам лајкнато ништо.Шо е работава?

Абе шо е ова у курац...ми излегува на профил дека сум лајкнал некакви албански страници и незнам што, а уствари немам лајкнато ништо.Шо е работава?
Епа има некои идиоти што прават страна, добиваат илјадници лајкови и после ја преименуваат страната со друго име и се чудиш што си лајкнал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom