Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Како што ти кажува и самото.
Кој ќе направи 1 клик на таа реклмата (што ќе ја поставиш ти - твојата страна) ќе ти ја наплати по одредена сума.

Еве ако сакаш повеќе да дознаеш за facebook рекламирањето: https://www.facebook.com/business

Како што ти кажува и самото.
Кој ќе направи 1 клик на таа реклмата (што ќе ја поставиш ти - твојата страна) ќе ти ја наплати по одредена сума.

Еве ако сакаш повеќе да дознаеш за facebook рекламирањето: https://www.facebook.com/business
Како да ми ја наплати? не капирам стварно :(
--- надополнето: 25 мај 2012 во 18:31 ---
Untitled.png
Значи ова не мие јасно
Б
Колку најмногу сакаш да потрошиш на ден? (најмалку 1,00 USD)

и ова
Max Bid (USD).
How much are you willing to pay per click? (min 0,01 USD)

Предложена понуда: 0,05 - 0,07 USD

Едноставно, колку повеќе ставиш кај мах бит толку повеќе ќе ти се прикажува рекламата.

Значи ако ставам на пр 1 долар по клик повеќе ќе се појавува или?

Да, ама ќе ти оди 1 долар кога ќе ти кликнат. Ако ставиш 0,1 ќе се појавува 4-5 пати во денот (пример) ама ќе ти зема 0,1 долар

Како може да се направи rename na Youtube видео кога го постираш на ФБ?

Како може да се направи rename na Youtube видео кога го постираш на ФБ?

Пастирај ја во полето, почекај да се лоадира и застани со курсорот на насловот или во делот за опис, ќе видиш дека пожолтуваат. Клик и пиши што сакаш.:cool:

Како да го вратам стариот чат?

Како да си вратам пасворд.... го заборавив пасвордот и на ФБ-то и на Емаилот.... ПОМОШ

Што не ми веруваш? Ок немора... ја си ја зборувам вистината ако има некој начин да каже некој.. добро

Дали има начин некако да го симнам/снимам видеото што ми е закачено на ФБ? Anyone?

Ме зеза нешо фб... Ми покажува дека имам порака и кога пробувам да ја отварам не ми дава ниту една нова порака... И се така, цело време...
Знае некој зашо е така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom