- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Како може да забранам да ме тагнуваат во групна порака ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали ви се смени изгледот на профилите? Читам дека деновиве кај и да е ќе се смени.
http://kajgana.com/facebook-pochna-masovno-voveduvanje-na-noviot-formatFaceLine ќе го направат или друго е ова?
мене ми е новиот фејс од вчера ..направи sign me up овдеДали ви се смени изгледот на профилите? Читам дека деновиве кај и да е ќе се смени.
мене ми е новиот фејс од вчера ..направи sign me up овде
Пошто јас го имав пред тоа хакнато(со апликација се правеше) и го знам ....така да можам да кажам дека многу повеќе сликите се воочливи и поголеми, има да си направиш сторија за цел живот твој, од коа си роден и да ставиш слика од бебе па идеш од детство школо и даље.....многуууу е бољиииии, но само твојата профил страна е нова! Останатото е све исто.. Ај лајк итЗабелешки имаш, или Задоволна си?
мене ми е новиот фејс од вчера ..направи sign me up овде
Кажав горе свеДа да, кажи каков е?
Кажав горе свеИ забелешки немам освен што сега статусите скоро се губат у тие големи слики
ич не се ни приметува што си пишал
![]()
Не нема такво нешто ако си избришала некои постови нема да ти се појаватА на пример некои постови и статуси од пред неколку години, се покажуваат? Зашто не знам каде прочитав дека се од почеток што си правел ќе биде прикажано. Има такво нешто?
да две се али можеш и да ги споиеш ако сакаш...јас видео на пример на средина огромноооо ставивА што е работата со постовите? Две колони за постови има?![]()