- Член од
- 25 септември 2011
- Мислења
- 6.448
- Поени од реакции
- 18.283
Како може да забранам да ме тагнуваат во групна порака ?
FaceLine ќе го направат или друго е ова?Дали ви се смени изгледот на профилите? Читам дека деновиве кај и да е ќе се смени.
http://kajgana.com/facebook-pochna-masovno-voveduvanje-na-noviot-formatFaceLine ќе го направат или друго е ова?
Забелешки имаш, или Задоволна си?мене ми е новиот фејс од вчера ..направи sign me up овде
Пошто јас го имав пред тоа хакнато(со апликација се правеше) и го знам ....така да можам да кажам дека многу повеќе сликите се воочливи и поголеми, има да си направиш сторија за цел живот твој, од коа си роден и да ставиш слика од бебе па идеш од детство школо и даље.....многуууу е бољиииии, но само твојата профил страна е нова! Останатото е све исто.. Ај лајк ит И има корица насловна ..и многу е ставен акцент на слики и видеа сега ...огромни се видеата и сликитеЗабелешки имаш, или Задоволна си?
Да да, кажи каков е?мене ми е новиот фејс од вчера ..направи sign me up овде
Кажав горе све И забелешки немам освен што сега статусите скоро се губат у тие големи слики ич не се ни приметува што си пишалДа да, кажи каков е?
А на пример некои постови и статуси од пред неколку години, се покажуваат? Зашто не знам каде прочитав дека се од почеток што си правел ќе биде прикажано. Има такво нешто?Кажав горе све И забелешки немам освен што сега статусите скоро се губат у тие големи слики ич не се ни приметува што си пишал
Не нема такво нешто ако си избришала некои постови нема да ти се појават Едино што ке ти се појави годината кога ти е отворен акаунтот..значи мојата 2005 на пример ми се појави во еден вид на скала на годините и месеците и се што сум правела тие месеци,години....али ми се појавија само оние што сум ги оставила....она што е избришано не се враќа не се секирај го немаА на пример некои постови и статуси од пред неколку години, се покажуваат? Зашто не знам каде прочитав дека се од почеток што си правел ќе биде прикажано. Има такво нешто?
да две се али можеш и да ги споиеш ако сакаш...јас видео на пример на средина огромноооо ставивА што е работата со постовите? Две колони за постови има?