Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Од неодамна, кога отворам facebook.com автоматски ми се логира на мојот профил, а то ми е проблем, бидејќи компјутерот не го користам само јас. Anyone?

Од неодамна, кога отворам facebook.com автоматски ми се логира на мојот профил, а то ми е проблем, бидејќи компјутерот не го користам само јас. Anyone?
Си го штиклирал Keep me logged in. За мозила оди Options>Privacy>Remove individual cookies, најди го фејсбук и бриши го. Или ctrl+shift+delete штиклирај се и Clear now, ако не ти треба ништо зачувано.

Си го штиклирал Keep me logged in. За мозила оди Options>Privacy>Remove individual cookies, најди го фејсбук и бриши го. Или ctrl+shift+delete штиклирај се и Clear now, ако не ти треба ништо зачувано.
Не било тоа. Сум ги поврзал гугл и фејсбук акаунтите и затоа. Еве, ако има некој сличен проблем нека знае. :)

Ве молам за помош! Како мојте пријатели да можат да ги гледат објавите на кои стискам Лике на мојот зид? Мислам дека стиснав на копчето што пишува Видливост на стари постови и одтогаш не се гледаат мојте објави...

unled1qyx.jpg

Луѓе нели на времето беше кога кликнеш пример те као ја шо сум кликнал на onerepublic, од десно да ти покаже remove?
Како да отстранaм ако сакам? Ептен тапа го направија -.-

Имам проблем со Разговорот на Фејсбук (Chat)
Цело време варира не ми кажва колку точно имам онлајн...
Едно време вади 89, 47, 120, 66, после 4 итн.
Значи на секои од прилика 10тина секунди се менува бројката...

Имам проблем со Разговорот на Фејсбук (Chat)
Цело време варира не ми кажва колку точно имам онлајн...
Едно време вади 89, 47, 120, 66, после 4 итн.
Значи на секои од прилика 10тина секунди се менува бројката...
Тоа се случува од кога знам за Facebook.. Така да тоа е тоа :). Нема решение.

Оти не можам да поништам некој пратен friend request. Порано имаше опција под информациите за профилот Cancel friend request... сеа да не е преместена?

Кај што пишува Friend Request Sent, застани со глувчето над тоа, и ќе ти се отвори паѓачко мени, и ќе одиш на последната опција - Cancel Request

Тие што следат спорт, особено на интернет, сигурно се информирани дека Фан-Страната на СпортДенес е хакирана некое време. Би сакал да прашам дали на некој од форумов досега му се случило да му хакираат страна, а потоа да му ја вратат (дали тие што му ја хакирале, или официјалните лица од ФБ). Ако може подетални информации во одговорот. Фала ви однапред. :)

Како да го затворам ѕидот скроз никој да не го гледа ? само сликите да се гледаат и информациите ...

де кажеете ми ке ве молам како да си го заклучам ѕидот на фб..оти сега ова новото што е направено во приватност и таму прилагодувања ми е глупо ептен не можам да се снајдаам..и како да си ги скријам пријателите што ми се покажуваат на левата страна на мојот профил. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom