Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
и ќе се откажуваме сега ?????? :D

Народе јас ќе направам нешто како фб.Ама треба да има заинтересираност за тоа.Затоа ми требаат луѓе добар тим.

Народе јас ќе направам нешто како фб.Ама треба да има заинтересираност за тоа.Затоа ми требаат луѓе добар тим.

Milan se dobar tim lani osvoia serija a i se najbojlje u sfet.

Еве ви и скајп од мене ако сакате и таму можиме да зборниме за ова работа

Ваљда првите две цифри кажуваат за тоа :( :cautious:

Незнам, после втората реченица престанав да читам! :)

Напрај бе, ќе инвестираш „малце“ у промоција и сл. и ќе станеш популарен... баш као Марк Цукенберг.
Ах, што направи тој "The Social Network" :cautious::P

Народе скајп имам 4 години незнам шо ви стана.Што годините.16 години имам од битола сум.Се занимавам со креирање и уредување страни 3 години.Др нешто ...

ДОБРО ДАЛИ ИМА НЕКОЈ НА ФОРУМОВ што знае ШТО ЗНАЧАТ пријателите што ти се покажуваат на десната страна на твојот зид..нешто има врска..дали се тоа пријатели со кои најмногу контактираш,или пак најмногу им го посетуваш профилот..важно има некаква врска..ако знае некој нека каже..страаашнооо ме интересира...
фала.

Народе скајп имам 4 години незнам шо ви стана.Што годините.16 години имам од битола сум.Се занимавам со креирање и уредување страни 3 години.Др нешто ...
Ќе сакаш ли да ми ја уредеш оваа страна, по моја желба да биде

http://www.fuckbook.com/

нели си 15? твоите податоци на профилот го поништуваат твоето тврдење.

Дај прати некој линк, да видиме што страници креираш.

Ако не го избришат првиот пост јас ќе се откажам од Кајгана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom