Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Итно дајтему да клецни нешто детево...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам дома резерва цефка од правосмукалка па може да му ја дадемеИтно дајтему да клецни нешто детево...
Колку години имаш?
15 години има мислам кажа во некој негов постЕве ви и скајп од мене ако сакате и таму можиме да зборниме за ова работа
Ваљда првите две цифри кажуваат за тоа![]()
![]()
Еднаш пак кажа дека е 2 година средно што значи дека има 16-17 години15 години има мислам кажа во некој негов пост
2ра година е 15-16, толку е 15 има кажаноЕднаш пак кажа дека е 2 година средно што значи дека има 16-17 години![]()
Јас 15 во осмо имав2ра година е 15-16, толку е 15 има кажано![]()
Дали сакате ние кајганџистите да се откажеме од то фејсбукот и да си направиме наша страна како фејсбук.Барем то лесно е.Јас можам да направам ама ми треба и помош малце.Ке се откажиме и ќе си направиме страна таму ќе се регистрираме и исто ко на фејсбук.Ќе имаме чат,ќе можиме да објавуваме статуси,слики мислам дека на профил лајк ќе можиме да маниме,коментари да оставаме.Тоа е лесна работа за правење ама луѓе дали ќе има.Да ме подржат.Затоа Ќе ја направиме таа страна и еве со кајгана да соработуваме и да се крениме тро.Ако сакате пишете оставајте коментари.Знам дека ова е луда идеја ама ако има Македонци заинтересирани одма ќе ја оствариме оваа идеја.Ајде Македончиња да направиме нешто ШЕМА.
Еве ви и скајп од мене ако сакате и таму можиме да зборниме за ова работа
Well, you are special.Јас 15 во осмо имав