Milan se dobar tim lani osvoia serija a i se najbojlje u sfet.Народе јас ќе направам нешто како фб.Ама треба да има заинтересираност за тоа.Затоа ми требаат луѓе добар тим.
Новиот Mark ZuckerbergНароде јас ќе направам нешто како фб.Ама треба да има заинтересираност за тоа.Затоа ми требаат луѓе добар тим.
Незнам, после втората реченица престанав да читам!Еве ви и скајп од мене ако сакате и таму можиме да зборниме за ова работа
Ваљда првите две цифри кажуваат за тоа
Напрај бе, ќе инвестираш „малце“ у промоција и сл. и ќе станеш популарен... баш као Марк Цукенберг.Народе јас ќе направам нешто како фб.Ама треба да има заинтересираност за тоа.Затоа ми требаат луѓе добар тим.
Ќе сакаш ли да ми ја уредеш оваа страна, по моја желба да бидеНароде скајп имам 4 години незнам шо ви стана.Што годините.16 години имам од битола сум.Се занимавам со креирање и уредување страни 3 години.Др нешто ...
нели си 15? твоите податоци на профилот го поништуваат твоето тврдење.Народе скајп имам 4 години незнам шо ви стана.Што годините.16 години имам од битола сум.Се занимавам со креирање и уредување страни 3 години.Др нешто ...
Дај прати некој линк, да видиме што страници креираш.Народе скајп имам 4 години незнам шо ви стана.Што годините.16 години имам од битола сум.Се занимавам со креирање и уредување страни 3 години.Др нешто ...